Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2018. 17:32h.

El procés repesca Isidre Gavín

Nou secretari d'Infraestructures i Mobilitat

El procés repesca Isidre Gavín

Isidre Gavín

El Govern de la Generalitat ha nomenat Isidre Gavín nou secretari d'Infraestructures i Mobilitat. Isidre Gavín (1963), expresident de la Diputació de Lleida, substitueix Ricard Font al càrrec. El nou delegat és un històric de CDC, va presidir l'ens provincial lleidatà entre 2003 i 2007, va liderar el grup municipal de CiU a la ciutat de Lleida i també va ser diputat al Parlament entre 1984 i 1999.

Amb només 21 anys, va ser escollit diputat al Parlament de Catalunya, essent en aquell moment el diputat més jove d'Europa. Gavín va ser vicepresident de la Comissió de Política Territorial Obres Públiques i Transports durant quatre anys i va ser el portaveu del grup de Convergència i Unió a la mateixa Comissió durant quatre anys més.

El nou delegat és Enginyer tècnic agrícola per la Universitat de Lleida, diploma en funció gerencial a les administracions públiques per ESADE; Executive Master in Public Administration per ESADE, Certificat en el programa de Direcció Estratègica i Gestió de la Col·laboració Publicoprivada.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Jaume, Barcelona, 10/07/2018 - 19:56

Això es l'unic que els interessa...recol.locar als amiguets amb salaris d'escandol prescindint de la inutilitat que demostren. Aquesta es es el veritable objectiu d'aquesta colla de sediciosos que volien convertir aquest pais en una dictadura asfixiant i perseguien aplicar el pensament únic, i per si de cas fugir dins el maleter d'un cotxe.

#1.1 Rei Jaume, Barcelona, 10/07/2018 - 22:17

Que li preguntin per "l'affaire" de la lavandería del Hospital Arnau de Vilanova, i la que va montar ell, a nom de la aleshores la seva dona... A veure si adivineu a on es rentava la roba del Hospital!!!???
Au vinga! a pensar una miqueta...