Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2015. 16:20h.

“El procés s’està desinflant”

Castor Bravo, dirigent de la CCI, confirma que faran coalició amb Reagrupament i SI a Barcelona

“El procés s’està desinflant”

Castor Bayo

Castor Bayo, membre de la Candidatura Ciutadana per la Independència (CCI), ha assegurat que el procés sobiranista “s’està desinflant”. En una entrevista concedida a e-notícies, ha explicat que una de les causes és que “s’ha allargat massa”. Bayo va començar militant a ERC i va arribar a ser membre del consell nacional de les JERC. Posteriorment va passar a CDC, on també va ser membre del consell nacional de la JNC. També exdirigent de Solidaritat, ara forma part del nou partit sobiranista CCI, que engloba més d’una cinquantena d'entitats.

- En l´assemblea de la Candidatura Ciutadana per la Independència que van decidir?

Anar a la coalició per les municipals amb Reagrupament i Solidaritat, amb un 92% favorable, ja que considerem que és la única coalició sobiranista. I tal i com reclamava la gent: “unitat”.

-Com veu el procés sobiranista?

Creiem que la gent cada vegada està més decebuda, i degut a això s’està desinflant. Ho estan allargant massa, les eleccions s´haurien d´haver fet ja, s´ha allargat per interessos partidistes. La gent s´està refredant. 

-Què reclama al Govern?

Que no es faci enrere en res i tampoc no es faci enrere amb les eleccions ja que ho considerariem intolerable. /Una entrevista d’Edorta Moreno.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 Ariadna, Barcelona, 04/02/2015 - 20:05

Endavant! Com a sobiranista em sembla fantàstica la CCI i la seva decisió de recolzar i sumar amb SI i Rcat! Em semblen molt coherents i raonades les respostes que fa en Càstor Bayo a les preguntes fetes jo hagués contestat lo mateix i que consti que no tinc el plaer de coneixer-lo. Us votaré!

#16 BEJOTA, bcn, 04/02/2015 - 15:27

30 de Enero de 2015. 12:17h.
El 26% se siente "sólo catalán".

El 36% afirma sentirse "tan catalán como español", según el CEO.(el resultat de la consulta 9-N.)

#15 Josep F., Barcelona, 03/02/2015 - 21:40

Forcadell ves retiran-te que ja tenim substitut! jeje. Lo que tu has estat inepte d´aconseguir amb reunions i més reunions, la unitat sobiranista, fer una llista de suma independentista, ho han aconseguit els de la CCI, Reagrupament i SI!! jaja. Potser la CCI ha d´agafar el relleu de l´ANC,no? Penso

#14 Rosa C., Barcelona, 03/02/2015 - 21:36

Molt bona aquesta entrevista! Aquest noi es un crack! Exacte, com ell diu, la gent que vam anar a la V i altres concentracions cridàvem "Unitat, Unitat"! I qui ens ha fet cas? Menys mal que algú ens ha escoltat i em sembla perfecte aquesta unitat o coalició! Ara ja se a qui votaré a les municipals!

#13 Anna de Gràcia, Barcelona, 03/02/2015 - 21:26

Ja era hora!! Per fi un moviment ciutadà sobiranista de base! Avui mateix m´apunto a la CCI!. Felicitats per la idea! Qui deia que no era possible candidatures unitaries sobiranistes? Toma ja, Rcat SI Independents de la CCI! Us votarem!! Que n´aprenguin els de dalt a sumar!