Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2018. 18:53h.

El procés també devora Pascal

“No tinc la confiança del president Puigdemont i per tant renuncio”

El procés també devora Pascal

L'actual coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha renunciat a liderar el partit, tal com demanaven Puigdemont i els sectors més crítics. David Bonvehí, que fins ara feia tàndem amb Pascal, presidirà el partit amb Miriam Nogueras, que ocuparà la vicepresidència.

Pascal, en una compareixença on no ha acceptat preguntes, ha reconegut que “no tinc la confiança del president Puigdemont i per tant renuncio”. “La coordinadora general del PDECat no pot ser que no tingui la confiança del president, Carles Puigdemont. És evident i obvi que jo no la tinc”, ha afegit.

La ja exdirigent del PDECAT s’ha mostrat “orgullosa” per la feina feta. ”Els associats em van encarregar un partit modèl·lic i exemplar, i l'hem fet", ha indicat, a més de remarcar que serà "fidel" al partit que ”li ha donat tot a la meva carrera política”.

Pascal ha patit un ‘lapsus’ i ha reconegut que el PDECAT, creat el 2016, és Convergència: “gràcies als associats i gratitud immensa als homes i dones que fa més de 40 anys que militen en aquest partit per la llibertat de Catalunya”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#31 Joan, BCN, 22/07/2018 - 12:23

Robespierre també ignorava quin seria ell seu final quan va fer guillotinar Danton.

#30 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 22/07/2018 - 10:34

Julián Lago en La máquina de la verdad ni en Sálvame Deluxe con la guapa y alta María Patiño haciendo un poli deluxe nos conducirían a ninguna respuesta clara, diáfana y políticamente incorrecta. Todo sea porque Vic algún día se independice de la Catalunya sangonera y Rovira, Pascal y tanto miles de bigatans no sean expoliados. Ironía a chorr

#28 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 22/07/2018 - 10:33

¿Modélico y ejemplar? Ejem, ejem, ja ja ja. Lo que no me deja dormir y me aturde ¿Le ha quedado paga a Marta? ¿Le darán un puesto acorde a su formación académica y bagaje laboral, a la número 1 de la carrera? ¿En su Vic natal alguien se puede ganar dignamente la vida fuera de la política? ¿Por qué cursó un máster en Madrit? Son preguntas q

#27 Recaredo, BARCELONA, 22/07/2018 - 10:06

El procés se ha cargado familias y amistades, es normal que se vaya cargando todo. Se cargará hasta el propio proces.

#26 Pere, Girona,Spain, 22/07/2018 - 09:34

Que probi a tenir confiança amb Lluís Salvador