Política · 11 d'Abril de 2013. 11:27h.

El projecte de Forcades "no té sentit" sense l'Estat propi

La monja afirma que "no vull una Catalunya independent finançada per La Caixa"

El projecte de Forcades "no té sentit" sense l'Estat propi

Forcades

La monja benedictina promotora de procesconstituent.cat, Teresa Forcades, ha manifestat que "la prioritat d'aquests canvis socials és tenir un estat propi. Ara bé, jo no vull una Catalunya independent finançada per La Caixa. Hem de fugir de la dictadura financera".

"M'agradaria que sortissin uns lideratges nous. El país està ple de persones capacitades per tirar endavant un projecte com aquest. Cares conegudes no vinculades fins ara a la política activa o cares no conegudes", ha afegit.

També ha remarcat que "defensar l'estat propi és fonamental. Quan parlem de procés constituent volem dir una reforma constitucional, una declaració de sobirania real, un estat propi. Si no, la resta de punts, no té sentit".
 
Forcades ha indicat que "el projecte es basa en convertir l'ideari dels indignats en un projecte polític". "La diferència entre les CUP i nosaltres som les persones que ho proposem. Tampoc no he estudiat a fons el que reivindiquen les CUP", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#24 catalonia is not Spain,is a part of Spain, barna, 11/04/2013 - 22:47

Si a Sistach lo condecoran con una medalla de oro de la Generalidad,por su lucha por el nou estat ,por que no a mi? Sí, se puede.....

#23 NiDeu, Barcelona, 11/04/2013 - 21:45

Diu: " no vull una Catalunya independent finançada per La Caixa."
Doncs jo la vull com sigui!!

#22 BEJOTA, BCN, 11/04/2013 - 19:19

FORCADES,RAHOLA,GISPERT ,FERRUSOLA,ETC.SÓN ELS EXPONENTS DEL MATRIARCAT CATALÁ. N'ARRIVARÁN GAIRE LLUNY... COM SEMPRE.

#21 don Pelayo, Barcelona, 11/04/2013 - 18:37

Mal está la cosa cuando curas y monjas se meten en política.
Tiemblo cuando Rouco Varela opina y valora temas que no concierne a la iglesia...y obviamente tiemblo cuando alguien con hábitos como la Forcades quiere montar un partido político independentista e izquierdista.

#20 pep, manresa, 11/04/2013 - 18:23

Molt bé Forcades, mira si és fàcil deixar amb el cul enlaire la Rahola i la seva banda de Telecirco i La Vanguardia Española.