Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2018. 13:27h.

El PSC a Puigdemont: "El Palau de la Generalitat no està a Waterloo"

Eva Granados reclama a les forces sobiranistes que proposin "un candidat viable"

El PSC a Puigdemont: "El Palau de la Generalitat no està a Waterloo"

La portaveu del grup parlamentari PSC-Units per Avançar, Eva Granados, ha recordat a Carles Puigdemont i les formacions sobiranistes que "el Palau de la Generalitat està a la plaça Sant Jaume, no està a Waterloo". "Canviar les lleis per la situació personal d'una persona no és la manera de procedir", ha criticat.

Granados ha reclamat al sobiranisme que "volem un candidat viable i que es convoqui ja una sessió d'investidura". "No podem estar en una situació de bloqueig tan llarga per la legislatura", ha lamentat la dirigent socialista, i ha remarcat que "estem en temps de descompte".

La diputada del PSC s'ha felicitat per l'acord de la Junta de Portaveus de reactivar les comissions de matèries secretes i reservades, peticions, estatut del diputat, sindicatura de greuges, sindicatura de comptes i comissió de control de la CCMA.

Eva Granados ha dit en aquest sentit que "ens alegrem que més enllà de la paràlisi que suposa no poder fer una investidura, per la part que ens toca als diputats i diputades, ens posem ja en marxa amb aquestes sis comissions".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Montserrat, Barcelona, 06/02/2018 - 14:37

Ara el que haurien de fer pp, cs, i psc es boicotejar aquesta investidura i aillar als fanatics i els irresponsables per deixar-los en el mes estricte aillament, i no es tracta de frontisme sino de defensar la dignitat d'un parlament que ni en un pais de la mes baixa categoria es donaria un cas aixi.