Publicitat
Política · 28 de Març de 2010. 11:46h.

El PSC acusa CiU d'anar a "la caça i captura" de Laporta

Zaragoza ha criticat la "xuleria política" de la federació nacionalista

El PSC acusa CiU d'anar a "la caça i captura" de Laporta

Laporta i Montilla, durant un esmorzar a la campanya electoral del 2006

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha criticat la "prepotència" i la "xuleria política" d'una CiU que practica el "bloqueig institucional" al Parlament i que, encoratjada pels sondejos, "amenaça" els socialistes catalans i va a la "caça i captura" de Joan Laporta.

En una entrevista a Efe que recull l'Avui, Zaragoza ha realitzat una dura crítica de l'actitud de la federació nacionalista. "El que veiem és que CiU torna a la xuleria política, té una actitud de bloqueig institucional, de negar qualsevol acord i de no col·laborar a solucionar els problemes del país; està exercint el mateix bloqueig que el PP practica a Espanya amb la renovació del TC en intentar bloquejar el Consell de Garanties Estatutàries, la Sindicatura de Comptes i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals", ha explicat Zaragoza.

El dirigent socialista va més lluny i ha assegurat que la "prepotència" que veu en els convergents es tradueix fins i tot en "amenaces" cap als socialistes. "Ens diuen a molts de nosaltres: 'Compte amb el que decidiu ara perquè si no feu el que nosaltres volem, després ja veureu i ateniu-vos a les conseqüències", ha relatat Zaragoza.

El secretari d'organització del PSC ha apreciat també aquesta actitud d'"arrogància" per part de CiU quan la federació s'enfronta al president del FC Barcelona, Joan Laporta, per estar punt de donar el salt a la política.  "Abans a Laporta li tenien simpatia i li reien totes les gràcies, i ara han deslligat una caça i captura contra ell per la seva voluntat de participar en política", ha dit Zaragoza, que ha defensat el "dret" que Laporta té "com qualsevol altre ciutadà, com el propi Artur Mas (CiU), a presentar-se a les eleccions".

Per a Zaragoza, "aquesta caça i captura no és acceptable i ho diu un que està a les antípodes ideològiques de Laporta i que combato les seves idees, encara que està en el seu perfecte dret de presentar-se a les eleccions", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 amoscaciques, girona, 29/03/2010 - 13:03

El més important de tot és q el tripartit no sumi MAI MÉS, q CIU no tingui majoria absoluta i q hagi de pactar amb PP,C's i PXC.
Cal deixar fora l´Independentisme fora del govern català, així com aquests progressistes d´esquerres PSC-ICV.

#25 Emili Rosiñol Vidal, bcn, 29/03/2010 - 11:54

Los hombres públicos,pandilleros....entran en ebullición!!!
zaragoza, azuza,...el canibalismo de los que compiten por el mismo espectro político.
el enemigo de mi enemigo es mi amigo.

#24 independència, osona, 28/03/2010 - 22:18

ciu,udc,psc erc tots van a la caça i captura¡¡ sobretot de le REGENERACIÓ,sobretot dels que volent cambiar les regles democraticas,de la transparencia,de que la politica serveixi per tirar endavant el pais ,enlloc de que sigui un niu de corruptes.

#23 J.Cardona, Barcelona, 28/03/2010 - 17:57

Que zaragoza combat l'independentisme, sigui qui sigui el que el propugni, és una cosa que ja sabíem. I que està molt bé que zaragoza ho admeti públicament.

#22 Ramon, Barcelona, 28/03/2010 - 17:55

El que perjudica els partits petits no és la Llei d'Hondt sinó els dos factors que he dit abans (i d'altres no estrictament de llei electoral també). I a banda d'això, "perjudicar els partits petits" no és una cosa condemnable per se.