Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2009. 11:17h.

El PSC acusa CiU de rebutjar Montilla pel seu origen

Iceta lamenta que la federació nacionalista no accepti el President per no tenir "pedigrí català"

El PSC acusa CiU de rebutjar Montilla pel seu origen

Montilla, en una imatge d'arxiu

El vicesecretari primer i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat en declaracions a Com Ràdio que CiU no confiava en el president de la Generalitat, José Montilla, a l'hora d'aconseguir un acord pel finançament autonòmic amb el Govern per "no ser un català de pedigrí". "

"CiU hauria de fer una reflexió per considerar que Montilla no podria aconseguir un bon pacte pel finançament amb el PSOE perquè no és un català de pedigrí, i sobretot perquè no ha fet del catalanisme un posat", així com per no ser "de la cultura política dominant dels últims 20 anys".

"De vegades ens agrada més fer la postura, que el treball. I Montilla ha fet treball amb molta discreció i eficàcia", ha dit. "Suposo que ha de costar molt veure com uns que tu tota la vida has dit que no podien fer el mateix que tu perquè no eren suficientment patriotes, catalans i defensors de Catalunya, obtenen un resultat molt millor del que tu havies obtingut", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 Pol, Gràcia, 18/07/2009 - 18:44

Cal rebutjar Montilla per mediocre, mancat de lideratge i de visió d futur, incapaç de crear idees ell mateix.... perquè no té nivell, i no sap escriure i a penes llegir, i amés va perdre les eleccions. Faria bé el PSC d'anar pensant en el seu relleu.

#36 Angela, Barcelona, 18/07/2009 - 09:16

Senyors demagogs del PSC, és a dir, gent del PSC: el rebuig a Montilla no és pel seu origen, sinó pel seu final: haver acabat suplantant la presidència de Catalunya.

#35 victor, Barcelona, 18/07/2009 - 09:13

Montilla no és que no tingui pedigrí català, és que no té res de català, excepte les seves propietats i el sou que li paguem.

#34 pep, manresa, 18/07/2009 - 00:14

Fixeu-vos que sempre són els mateixos acomplexats els que parlen de "orígens i pedigrís", als partits catalans a ningú li demanen com es diu o bé on ha nascut, només si està disposat a treballar pel país sense dogmatismes

#33 Io, BCN, 17/07/2009 - 23:47

Feia temps que no reia tant amb una noticia, bé amb la noticia no, amb els comentaris dels ofesos.
Per cert la Ferru, va dir...
Tot sabem que és veritat i no pasa res, els de CIU poden despreciar Montilla. Altres pensem que Mas es curtet, son opinions