Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2010. 12:07h.

El PSC acusa el PP de "xenofòbia i populisme"

Iceta els hi retreu que "juguin amb foc"

El PSC acusa el PP de "xenofòbia i populisme"

Iceta, en una reunió del PSC

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha advertit que en matèria d’immigració, “el PP està jugant amb foc, deu tenir por dels plantejaments xenòfobs d’alguna altra formació política”. Iceta ha fet aquestes declaracions en una entrevista al programa El Balcó de Ràdio Barcelona, en ser preguntat per la visita que aquest divendres ha organitzat el PP de Catalunya a barris de Badalona on hi ha col·lectius romanesos.
 En aquesta visita hi participarà una eurodiputada del partit de Nicolas Sarkozy, l'UMP, Marie-Thérèse Sanchez-Schmid.

“Tothom sap que l’expulsió d’immigrants que en la immensa majoria són ciutadans de la Unió Europa és impossible”, ha afegit el dirigent socialista, que ha recordat que els populars ja havien intentat resoldre el tema de la immigració quan governaven “ficant-los dins d’un avió i narcotitzant-los”, una manera de procedir que “no va resoldre el problema”.

Iceta ha deixat clar que el PSC farà campanya “oposant-nos a l’intent de banalitzar el debat polític, a la demagògia, a la xenofòbia, al populisme”, un tarannà que “malauradament sembla que ha agafat força al PP en aquesta campanya electoral”.

Sanchez-Schmid visitarà el barri de La Salut de Badalona, acompanyada per la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho; l'eurodiputat, Santiago Fisas; i l'alcaldable popular en aquesta ciutat, Xavier Garcia Albiol.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 josepxicot, barcelona, 19/09/2010 - 00:05

Tranquils senyors,socialistes,els que vo
terem a PxC,votarem a l´original no a la
fotocòpia,ja poden dir ja els del PP,ara
veuen les banyes al brau,massa tard,PxC
es l´opciò dels que vostes saben i els pe
peros,tambè,però arriben tard,a Catalunya
com sempre,no tenen futur,massa dirigis
me.

#21 Mario, Badalona, 17/09/2010 - 21:47

En Inglaterra expulsan a los españoles que no tienen trabajo y nadie se ha rasgado las vestiduras de momento.

#20 Patriota, Barcelona, 17/09/2010 - 16:55

Pero si Zapatero esta de acuerdo con Sarkozy no se que problema tienen estos ahora.

#19 Rompiendo tabúes (o tabuses... nuncA TABÚS), pásalo, 17/09/2010 - 15:35

Nunca jamás se podrá expresar el axioma que los judíos son mejores que cualquier otro. No, no lo son, pueden ser incluso mucho más peores que ningún otro que no sea judío. Por ejemplo, yo no soy judío no he deportado a naide, luego Sarko es mucho peor que yo

#18 Allons enfants DE LA PUTAIN!!!, pasalo, 17/09/2010 - 15:24

qué escándalo de haber sucedido al revés: que Rumanía deportara los inmigrantes franceses aunque fueran sólo 5... pero... no es mala idea, no, habría que ponerla en práctica: un paquete bien gordo, dirección el Elíseo, París, con acuse de recibo