Publicitat
Política · 17 de Març de 2009. 10:07h.

El PSC acusa Mas de "falta de valentia"

Zaragoza diu estar "molt sorprès per la manca d'idees" del president de CDC

El PSC acusa Mas de "falta de valentia"

Zaragoza, a la manfestació de dissabte passat

El  secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC1 que "la conferència d'ahir em va deixar molt sorprès. M'esperava una altra cosa i no aquesta manca d'idees i de propostes noves."Em vaig trobar coses molt contradictòries i amb poca solvència. No pots anar plantejant abaixar els ingressos i al mateix temps augmentar la despesa permanentment. Tenia confiança d'escoltar alguna cosa nova i el que vaig trobar són moltes contradiccions", ha dit.

"Li va faltar valentia, la valentia que va tenir el president Montilla la setmana anterior amb propostes que van provocar, algunes, certa polèmica", ha afegit, a més de considerar que "la unitat està basada en una cosa que és el que necessitava el Govern de Catalunya i que no ha tingut per part de l'oposició, que és donar suport a la negociació, i el que ens hem trobat per part de CiU és la crítica permanent al Govern de Catalunya. No ha tingut una voluntat de suport a la feina del govern de Catalunya".

D'altra banda, Zaragoza creu que "les declaracions d'Antoni Castells em semblen molt assenyades i molt sensates i que tenen el ple suport del PSC". "El Conseller Castells està portant la negociació d'una manera molt raonable i molt sòlida", ha lloat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Hug, Begur, 17/03/2009 - 18:47

I de la supressio de l impost de succesions que en diu el PSC? Ja no vull parlar dels llibre de texte.

#7 Fotem-los al carrer!, Barcelona, 17/03/2009 - 14:15

Avui, i van tres díes seguits, la rata nominada per sortir a cagar-se en CiU és en PP Zaragoza

#6 Agustí, Barcelona, 17/03/2009 - 13:35

Que hi fa en Zaragoza ell tant honest sempre i tant critic amb CiU, al costat del condemnat Sala?

#5 Emerit, Pla del Llobregat, 17/03/2009 - 12:53

Recordeu una peli nomenada MALAS COMPAÑIAS?

#4 Gerard, Barcelona, 17/03/2009 - 12:41

Si vols saber què passa realment a Catalunya, només cal agafar qualsevol cosa que diu el Sr Zaragoza, invertir-la i sabràs...