Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2011. 17:45h.

El PSC acusa Mas de voler "controlar-ho tot" als mitjans públics

"Per debilitar el servei públic en benefici d’alguns privats", segons Joan Ferran

El PSC acusa Mas de voler "controlar-ho tot" als mitjans públics

Joan Ferran, en una foto d'arxiu

El diputat del PSC Joan Ferran ha assegurat en una entrada al seu bloc que "(Artur) Mas vol que (Francesc) Homs controli més TV3 i Catalunya Ràdio". Segons l'electe socialista, "la llarga ma del senyor Homs no és estilitzada, és una ma molsudeta que exerceix de dit imperatiu, acusador i digital. És la ma que ha enviat al Parlament català una reforma de lleis audiovisuals que vol ser l’inici d’una regressió a temps en blanc i negre".

"Volen fer-nos creure que la cosa va d’austeritat. Diuen que estimen més que ningú a la senyora Terribas i els seus escrits valents en defensa dels mitjans públic... Jua,jua! Això no s’ho creu ni el fill del amo, i menys encara els seus amics pinyolaires. Ara han de fingir amor ràdio televisiu perquè noten que tothom està alerta, perquè intueixen que tenim la certesa de que el seu objectiu es controlar-ho tot per debilitar el servei públic en benefici d’alguns privats", ha assegurat.

Ferran ha remarcat que "la coral mediàtica de Quico Homs no para de gemegar" i de dir que "un servidor es un poca-solta al que cal amonestar per difondre dades que no son certes". En aquest sentit, ha afegit que "les dades escandaloses del mes de juliol 2011 no son fruit de les 'ocurrències' d’aquests dies del senyor Duran respecte els homosexuals, els immigrants o el PER..."

"No, durant el mes de juliol el líder demòcratacristià encara no havia posat en practica els seus recursos per fer-se veure i donar la nota. Com podran comprovar, amics de la coral, aquestes dades confirmen que hi deu haver alguna ma molsudeta y digital... Serà el Gran Hermano?", ha finalitzat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 joan, manresa, 26/10/2011 - 11:47

El casal,11,40h.--No cal gastar saliva i fer anar els dits amb un personatje tan nefast.No en volem ni la sombra...pro sí li direm...----Mira qui parla....----

#10 Joan, Barcelona, 26/10/2011 - 08:30

Sr.(¿?) FerraZ, perquè no ens parla dels comissaris polítics que hi varen col.locar i varen aconseguir que marxessin professionals com en Clapés o en Basté? Parlin's de Caterina Mieres o Montserrat Minobis per exemple, home!

#9 Ramon, Barcelona, 26/10/2011 - 01:41

L'han deixat en posició enuig i li han tret les piles. Consti que ho pronostiquí.

#7 Xasi, Bcn, 25/10/2011 - 22:11

Quan parla en Joan Ferran m'agafa mal de panxa.
Cada dia la diu mes grossa. I potser ell mateix es creu les falses afirmacions de fa. Si es així es que no es massa espavilat. Es que el sociates no ho vàreu controlar tot? Es que no vàreu colocar als vostres amics? Ara que s'acabat ploren i acusen

#6 kimet, bcn, 25/10/2011 - 20:23

Que li preguntin a Antoni Basas o a la plantilla de periodistes de Catalunya Radio a veure que opinen d'en Juanferrando i el tripartit.