Publicitat
Política · 25 de Maig de 2010. 12:03h.

El PSC acusa Mas d'"estar de pont"

Consideren que "no és sa ni bo" demanar una comissió d'investigació pel cas Millet

El PSC acusa Mas d'"estar de pont"

Collboni, en una imatge d'arxiu

El cap de campanya del PSC, Jaume Collboni ha manifestat en una entrevista a El món a RAC1 que "el senyor Mas no acaba de donar explicacions fefaents i convincents sobre de què va aquest afer. Hauria de donar una explicació comprensible i clara".

"Tenim dubtes de demanar una comissió d'investigació perquè pensem que contribueix poc o gens a recuperar la confiança de la gent en la política i entraríem en la dinàmica d'empastifar per tot arreu. Pensem que no és bo ni és sa en un escenari electoral d'alta abstenció amb un calendari molt just perquè la legislatura està acabant."

"El senyor Mas s'amaga perquè no té respostes i sovint és indefinit perquè no vol dir el que pensa. Crec que no anant al Senat ha comès un error impropi d'algú que vol ser president de Catalunya. No va estar a l'altura de les circumstàncies, no sabem si estava de pont o de cap de setmana."

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 josep, ., 25/05/2010 - 16:23

El "bollicao" del PSC, fa quatre dies que va arribar i tothom s'ha oblidat del Saragossa, i deia que anava de bon rotllo, però bé mentre es dedica a anar recollint la merda que va deixant el Montilla, de tant en tant expulsa bilis .

#3 valeri torres, barcelona, 25/05/2010 - 13:54

Em sembla que els del PSC fa molt temps que hi esteu de pont; almenys els resultats de la vostra política així ho indiquen. Heu fet molt poca cosa, i encara malament. Fora inco,mpetents de les Institucions

#2 Ramon, Barcelona, 25/05/2010 - 13:22

Pont, burro? Pont és quan cau un dia feiner entre festes. Quin nivell. Que torni el trencataules!

#1 Cesc, Barcelona, 25/05/2010 - 12:15

I aquest Collboni és el que havia de fer una campanya en positiu? Però si el primer que fa ja és ficar-se amb Convergència !!! És el que han fet els sociates des de fa 7 anys. Tapar-se les vergonyes referint-se als anys de CiU. Ai , senyor, quina creu...