Publicitat
Política · 9 de Maig de 2019. 17:23h.

El PSC acusa TV3 de menystenir Iceta

"Que un líder català esdevingui la quarta autoritat de l'Estat no és notícia"

El PSC acusa TV3 de menystenir Iceta

Beatriz Silva amb Miquel Iceta (foto: Instagram de Beatriz Silva)

La diputada socialista Beatriz Silva ha denunciat que el 3/24 ha menystingut Miquel Iceta en la notícia sobre el bloqueig a la seva candidatura com a senador. En una piulada, Silva ha criticat que la cadena centri la seva informació en els arguments dels independentistes per bloquejar el líder socialista i obviï la importància que "un líder català esdevingui la quarta autoritat de l'Estat".

"El primer titular d'TV3 i 3/24 des de primera hora és que 'Miquel Iceta no podrà ser elegit president del Senat'. Tota la informació centrada en els arguments d'ERC i JxCat per bloquejar. Que un líder català esdevingui la quarta autoritat de l'Estat no és notícia" ha escrit la diputada a la xarxa social.

22509-piulada1.jpg

El periodista del 324 Jaume Freixes ha respost la piulada de la diputada defensant que el titular del qual fa referència Silva "no diu això". "Molt bon dia! Aquest és el titular a que es refereix que, com veurà, no diu això... 'Miquel Iceta no podrà ser designat avui senador, com volia el PSC, per l'oposició de Junts per Catalunya i Esquerra a alterar l'ordre del dia. El PP i Ciutadans creuen que...'" ha escrit.

81090-piulada2.jpg

Junts per Catalunya, Esquerra i la CUP van ajornar fins al 15 de maig el ple en el qual s'ha de celebrar la votació per la designació de Miquel Iceta com a senador, que el PSC volia fer aquest dijous després que el president de l'Executiu espanyol l'hagi escollit per a presidir la cambra alta.

Iceta no va concórrer a les llistes el passat 28 d'abril, fet que comporta que l'única manera d'accedir a senador sigui per designació del Parlament de Catalunya mitjançant una votació on es requereix majoria simple. José Montilla ja ha presentat la seva renúncia com a senador autonòmic com a pas previ per a proposar Iceta.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 Onofre de Dip, Barcelona, 10/05/2019 - 06:16

¿Miquel Iceta català? Tan sols és català aquell o allò que TV3 diu que ho és.

#3.1 Guifrè, Bcn, 10/05/2019 - 11:55

També és català aquell que vol que la seva nació, Catalunya, sigui una nació lliure i sobirana com les altres.

#3.2 Chris, Lleida, 12/05/2019 - 00:40

Deixa't de ser un beneït, Guifrè. De tota la vida, català és qui viu i treballa a Catalunya, ja pots haver nascut, o vingut de qualsevol altra autonomía o país. El vostre càntic vehement cansa molt, nomès la dessitgeu per fer xivarri, així mai aconseguireu més que frustració entre catalans, que a la història en tenim de molta documentada.

#2 I ARA US ADONEU ?, Barcelona, 09/05/2019 - 19:35

El PSC, despres de anys, encara NO S'ADONA
que si no ets indepe NO EXISTEIXES

Pot ser si S'AGUES ADONAT
moltissims votats de Cs, serian encara al PSC

No els hi ha interessat MARCAR PERFIL enfront els indepes

#1 Guifrè, Bcn, 09/05/2019 - 19:34

La notícia seria que un lider català no sucursalista fos la quarta autoritat de l'estat.

#1.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 09/05/2019 - 22:13

Como los diputados de ERC y jxc que han ocupado escaño en el Parlamento español? Por cierto, una clara prueba de que la República catalana que tanto cacareais no existe