Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2012. 15:32h.

El PSC admet que el pacte fiscal "no serà fàcil amb un Govern del PP a Madrid"

Pere Navarro: "el poble de Catalunya necessita solucions i no un xoc de trens”

El PSC admet que el pacte fiscal "no serà fàcil amb un Govern del PP a Madrid"

Pere Navarro

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha afirmat, en relació a la disjuntiva que ha plantejat de CDC de pacte fiscal o independència, que “en aquests moment, el que no necessita la gent són frivolitats. El que li demanem al Govern de Catalunya és que negociï el pacte fiscal, que es va aprovar per una majoria no tan àmplia com haguéssim volgut, però que negociï, perquè no serà fàcil i menys amb un Govern del PP a Madrid”.

El líder dels socialistes catalans ha apuntat que el Govern ha de "posar-se a treballar en lloc de fer declaracions, estem massa acostumats a tenir un Govern de Catalunya que durant la setmana pacta amb el PP totes les retallades de drets i de serveis, i el cap de setmana es torna independentista”.

“Que es posin a treballar, perquè avui el poble de Catalunya necessita solucions i no el xoc de trens que preparen amb aquesta escalada verbal”, ha afegit.

Navarro ha fet aquestes declaracions durant una visita al centre d’empreses La Ribera de Flix i a les obres a l’embassament, que ha posat com a exemple de tenir “oportunitats de futur” i del compromís de l’anterior Govern socialista “amb els territoris”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 angel, Cardedeu is not ECSpain., 08/08/2012 - 20:23

Pere, jo vaig votar al PP per una cosa ben clara. Si guanya PSOE´cs aceptaria el pacte fecal, estatut, etc... en canvi amb el PP dirán que ni pacte fecal ni rès. Amb això beneficia a Catalunya pel camí cap a la INDEPENDÈNCIA.

#4 rosarito, barcelona, 07/08/2012 - 22:45

Doncs apa noi, digues-los-hi als teus amos de Madrid, que nosaltres estem agafant velocitat i que com que no vols un xoc de trens, que es quedin quietets a la seva estació, com hem fet nosaltres durant molts anys per tal d'estalviar aquest xoc que tant blasmeu.

#3 pep, manresa, 06/08/2012 - 23:40

El pacte fiscal no és fàcil ni amb un govern espanyol del PP ni amb un del PSOE, això ja ho sabem
No és que no sigui fàcil, és que és impossible, només que cal posar-ho de manifest mentre carreguem bateries per la independència, més fàcil i molt més positiva

#1 Jordi, Teià, 06/08/2012 - 17:38

Si fa no fa, el mateix que amb un govern del PSOE a Madrid. O un govern del PP a Catalunya. O un govern del PSC a Catalunya. Euro que evitem que ens robin, euro de menys que ténen allà per les seves coses. Algú encara pensa que s'aconseguirà a les bones???