Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2009. 21:26h.

El PSC alerta de l'arribada de nous "Ruiz Mateos"

Zaragoza assegura que són fruit de la "crisi i conflictes de la societat"

José Zaragoza, secretari d'organització del PSC, ha alertat de la possibilitat que petits partits arribin al Parlament al 2010 com a conseqüència de la "crisi i conflictes de la societat". En un debat per presentar el llibre L'espectre del tripartit, en el qual també han assistit David Madí (CiU) i Jordi Guillot (ICV), Zaragoza ha defensat que el model polític català és de cinc partits, però "la cojuntura" del moment propicia l'aparició de "fenòmens" com Ruiz Mateos a Espanya o Ciutadans al nostre país.

"Sempre hem tingut cinc partits. El sistema polític català és el mateix. Hem tingut incidents i tindrem més perquè això és la democràcia. Però el central de la identitat del país jo no crec que hagi canviat. Podrà canviar la cojuntura i això fa que apareixin fenòmens, com li va passar a Espanya amb Ruiz Mateos, que reflecteixen crisi i conflictes de la societat. Com ens va passar a les últimes eleccions. El gran debat era Ciutadans que va arribar al 3% dels vots. Que un país com el nostre el gran debat sigui un partit amb el 3% dels vots... anaven a regenerar la política i sí, sí, ha sigut una gran revolució, escisions, conflictes, difamacions, dimissions...", ha dit el líder d'estratègia del PSC.

"Jo crec que això tornarà a passar. Vindran petits partits que són conseqüència de fenomens cojunturals i tindran el mateix destí que els anteriors petits partits que hi ha hagut: distorsionar el debat, però no canviar res", ha afegit Zaragoza.

Madí, Guillot i Zaragoza, abans de la presentació del llibre
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Ja fà sis anys que manen els Ruiz Mateos..., BCN, 11/11/2009 - 21:24

Desde ja fà anys que Catalunya va a la deriva a mans d'uns aficionats de la política sense cap tipus de titul·lació, capitanejats per un ex maoista analfabet, que per no saber no sap ni parlar en públic.

#16 joan, manresa, 11/11/2009 - 18:55

Miri Sr.Zaragoza,Vosté no es capaç de crear ni un sol puestu de treball,que diyem un,ni un bucinet...Ojalá tinguesim un munt de Ruiz Mateos,.--L'Inteligencia al Poder--,sabem que axó sona fort,pro vist lo que tenim,altre gall cantaría.Pitjor imposib

#15 Pere, Vilafranca Pdes, 11/11/2009 - 16:33

El Sr. Zaragoza diu "que no canviara res", repasi l'historia Sr. Josep, aquest pais ha cremat moltes vegades pels quatre costats i l'historia es tozuda i es repeteix ciclicament, i amb gent nova es regenera. Foteu el camp ganduls, potuls i corruptes.

#14 A pendre pel c**!!!!, Barcelona, 11/11/2009 - 15:55

Preferim un Ruiz Mateos que la merda socialdemocrata que sobreviu a base de robar als productius mentres es dedica a ficar la por a la masa de que sense ells seriem uns desgraciats. MERDA PELS POLITICS

#13 LLUC, BARÇA more than a club, 11/11/2009 - 14:00

Qui son els nous Ruiz Mateos Zaragoza ? potser Luigi, potser Bartu, potser Sala, potser Vera, potser la mare de la Pajín, potser la exalcaldessa socialista de Marbella ?