Publicitat
Política · 2 de Setembre de 2021. 12:26h.

El PSC allunya Eva Granados de la política catalana

L'exportaveu parlamentària durant la passada legislatura, enviada al Senat

El PSC allunya Eva Granados de la política catalana

La vicepresidenta segona del Parlament, Eva Granados, deixarà la cambra catalana per ser nova portaveu del PSOE al Senat. Ara, el procés hauria de passar perquè el mateix Parlament la nomeni com a senadora autonòmica i llavors ja serà el partit qui la nomeni portaveu a la cambra alta espanyola.

Granados, que va ser portaveu adjunta del grup socialista, deixaria el Parlament després de ser diputada els últims onze anys, des del 2010. A més, també és viceprimera secretària del PSC des del 2019.

Així, Granados prendria el relleu a Ander Gil, nou president de la cambra després que Pilar Llop assumís el ministeri de justícia espanyol. El partit encapçalat per Pedro Sánchez ha decidit de canviar també el portaveu de la formació al congrés. El càrrec serà per al diputat canari Héctor Gómez, fins ara portaveu d'exteriors, que d'aquesta manera substituirà Adriana Lastra.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 David, FOLGUEROLES, 03/09/2021 - 09:35

Con la cantidad de mujeres válidas que hay en el mundo...

#1 no soy nadie, barcelona, 02/09/2021 - 17:14

Eso, ahí quietecita, ya tendrá tiempo de ponerse de rodillas, si es que alguna vez estuvieron de pie, delante de los lazis. Una vez tuve "el privilegio" de escucharla comentar el golpe del 17, todavía en ciernes y era descorazonador. Si esperaba que alguien la aplaudiese al final se quedó con las ganas. No convencería ni a una piedra