Publicitat
Política · 22 de Gener de 2010. 13:26h.

El PSC 'amaga' el cas Pretòria

Els socialistes exhibeixen Fèlix Millet en un vídeo, però obliden l'exalcalde de Santa Coloma

El nou vídeo del PSC mostra imatges dels problemes que preocupen a la societat catalana com la crisi, la corrupció, la caiguda de la venda d'habitatges, etc. En un fotograma del vídeo, que es reproduirà en les sales de cinema, es veu Fèlix Millet, l'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música imputat pel Cas Palau, però s'evita qualsevol imatge del cas Pretòria que va esquitxar el PSC amb la detenció de l'alcalde de Sant Coloma, Bartomeu Muñoz i la de Luis García Sáez, exdiputat del PSC al Parlament de Catalunya. També va esquitxar CiU amb la detenció de dos exalts càrrecs del Govern de Pujol, Macià Alavedra i Lluís Prenafeta.

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha presentat una nova campanya del PSC en que ven la imatge del president de la Generalitat, José Montilla, com "gent seriosa" en "temps difícils" i la basa en "la força de la veritat" amb un vídeo que mostra els problemes del món en l'actualitat.

En la roda de premsa de la campanya, Zaragoza ha dit que "pretén explicar la realitat", "són temps difícils i hi ha problemes per solucionar". En aquest sentit, ha dit que "quan hi ha temps difícils la gent espera trobar-se gent seriosa, que no li tremoli el pols alhora de prendre decisions".

Per contra, el dirigent dels socialistes catalans considera que "les altres alternatives -CiU i PP- intenten dibuixar un futur glamurós" i ha afegit que "l'oposició, tota l'estona, l'únic que diu és que farà coses que no ha ha fet en el passat".

José Zaragoza, durant la presentació de la campanya
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Miqui, LFV, 23/01/2010 - 15:07

Zaragoza, a mi em faria vergonya sortir arreu amb aquest cartell que tens darrere en aquesta foto. Mare meva....

#15 Roc, Terrassa, 23/01/2010 - 12:53

La gent del PSC és gent seriosa?Des de quan?Que el Sr. Montilla tingui un aspecte poc alegre no vol dir que sigui una persona que en la seva manera de procedir dongui importància a les coses. Seriós hagués estat cessar el Saura i el Baltasar, per exemple.

#14 pinkpanter, bcn, 23/01/2010 - 08:18

Es que Pretoria es com un iceberg, nomes ha sortit una punta.............si sortis tot.....adeu PSC.......i adeu PSOE.......tenen panic al tema!!

#13 Josep Portero, Terrassa, 22/01/2010 - 21:19

CIU en parla?
El PP parla de Gürtel?

#12 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 22/01/2010 - 20:52

Hay mucho Billet en los partidos políticos, solo se dedican a lo suyo, a colocar a sus familiares, amigos y correligionarios, por este preciso orden. Despues se critican unos a otros, pero a la hora de la verdad, se tapan las vergüenzas unos a otros