Publicitat
Política · 11 de Març de 2011. 22:56h.

El PSC apel·la a les "noves energies" per a les municipals

"Ens calen noves energies per fer front els reptes i ser capaços de sortir de la crisi global", afirma Bosch

El PSC apel·la a les "noves energies" per a les municipals

Pia Bosch durant l'acte

L’alcaldable per Girona del PSC i presidenta de la V Convenció Municipal, Pia Bosch, ha assegurat que "plantarem cara a la crisi amb noves energies, doncs la nostra manera de veure la política és fer front a les dificultats des del municipalisme". "Noves energies. Progrés Municipal" és l’eslògan de la Convenció, ja que “en temps de nous temps i nous reptes, ens calen noves energies per fer front els reptes i ser capaços de sortir de la crisi global que s’expressa localment", ha dit Bosch.

En aquest sentit, ha definit la Convenció com "la festa de la participació dels responsables municipals del PSC", ja que "alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores ens reunirem per acabar una feina que ha començat fa força setmanes, serà la culminació d’un treball de fa molts mesos, i s’acabarà amb un decàleg, i un Document marc que centrarà les propostes perquè després cada població configuri el seu programa electoral".

Pia Bosch ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa, on ha explicat tots els detalls de la Convenció, que comptarà amb 1400 participants de tots els municipis de Catalunya, on s’han presentat 1024 esmenes, i que s’allargarà durant tot el cap de setmana. Hi haurà comissions i taules de debat sobre polítiques socials, seguretat, reactivació econòmica o la lluita contra l’atur, entre d’altres temes. "Celebrem la Convenció en un moment clau del debat polític a Catalunya", ha indicat Bosch, tot afirmant que "les eleccions municipals són per nosaltres LES eleccions, allà on es juga la nostra proposta de govern de proximitat".

La V Convenció Municipal se centrarà en la defensa de l’Estat del Benestar dels pobles i ciutats davant l’ofensiva de les retallades del Govern de Convergència i Unió, "perquè ens ha costat molts anys construir-lo i no és el moment de destruir-lo", ha argumentat l’alcaldable per Girona. Per a Bosch, "els elements institucionals en el debat municipal són molt importants" i és per aquest motiu que "és impossible que no ens manifestem sobre el que està fent la Generalitat". "Diem que no ens agraden, que no les volem i que no és el moment de fer retallades", ha conclòs la presidenta de la Convenció.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 santi , gi, 13/03/2011 - 15:35

aquesta noia que s'ha quedat sense cadira de diputada ara vol una cadira a l'Ajuntament...entesos.però pel que es veu el record dels seus anys a l'Ajuntament com a regidora no és gaire brillant...això sí, es mor de ganes de sortir a la foto, si pot ser vestida de vermell o colors llampants

#7 lidia, lleida, 12/03/2011 - 20:01

Tant a Lleida com a Girona, I NO CAL DIR a Barcelona ja fa massa anys que mana el PSC.PSOE. Això sembla la dictadura de'n Gadafi. A veures si la gent obre els ulls . Cal fer un canvi per espolsar les catifes a tos aquests ajuntaments! Endavant CIU

#6 Ramon, Barcelona, 12/03/2011 - 14:10

Mandangues. Aquí el tema és que aquests porten manant 32 anys seguits. Si repetissin serien 36 anys de règim sociata: la mateixa durada que el règim franquista! L'alterança és imprescindible. Per fer neteja. Per higiene democràtica. I no és que ho digui jo: és doctrina del Tripartit.

#5 Raül, Girona, 12/03/2011 - 13:10

Eslògan fa 4 anys Noves idees.
Progrés Municipal amb PSC.
Les noves idees ja les hem vist. Han enfonsat Catalunya otorgart-se sous d'escàndol i enriquir-se en 4 dies. Exemples com els de Montilla i senyora, Bustos, Vilert, Pluma" ... Progrés municipal. Sabem qui són els que sempre progressen

#4 Kropotkin, Vic, 12/03/2011 - 12:54

Basta de corrupción. Que nadie vote a los corruptos en Mayo. Que se bsuquen trabajo como todo el mundo. ¿Porque mantener a esta pandilla de inútiles cuando podrian estar en el paro?