Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2009. 15:03h.

El PSC apunta a Antoni Vives pel cas Millet

Joan Ferran recorda que va ser president de la Trias Fargas

El portaveu del PSC al Parlament, Joan Ferran, ha recordat que l'actual regidor de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, va ser el president de la Fundació Ramon Trias Fargas entre "el 2003 i el 2007" quan va rebre part dels fons del Palau de la Música desviats per Fèlix Millet.

"Potser no va preguntar d'on venien, però els va fer servir per a fer propaganda polítca", ha afegit. Ferran ha confessat "mal humor" perquè diners de la música es fessin servir amb finalitats polítics i ha demanat responsabilitats a l'alcaldable de CiU per Barcelona, Xavier Trias, al que li ha preguntat "si això és lícit o no".

Antoni Vives, a l\'esquerra, en una imatge d\'arxiu
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 2pac, barcelona, 11/05/2011 - 19:43

Antoni Vives es un dels millors polítics que té la política catalana perque es economista escriptor i politic, sempre te les coses molt clares i es com ell diu que s'haurien de dur a terme i ell en cap cas esta involucrat en el cas millet.
gracies

#8 Jaume, Bcn, 07/10/2009 - 19:14

Queda clar que CIU i PSC tenen els calçotets bruts.

#7 Ramon, girona, 07/10/2009 - 18:24

Sr. Farran (el de la Crosta). Donar diners del Palau a un partit polític, crec que es indecent, però pot ser legal. Modifiquin les Lleis, per això cobren. Que la caixa els condoni sis milions d'euros a vostès es una estafa a l'Obra Social de la caixa.

#6 lacasadelabomba.blogspot.com, Camina Llúcia, 07/10/2009 - 17:54

Apreciadíssim sr Ferran. El màxim responsable de TOTES les fundacions a Catalunya i de les seves auditories ès la conselleria de justícia de la Sra Tura (PSC). Fa 7 anys que aquesta conselleria ès en mans del PSC. Alguna pregunta més?

#5 Alexia, Manlleu, 07/10/2009 - 16:49

Pot haver-hi cas Millet, però no hi ha cas Trias Fargas. Els diners es varen rebre legalment, estan contabilitzats, declarats i auditats i no tenian perqué saber d'on els havia tret en Millet. Els PSOEmontillistes estan cagats per cas informes falsos.