Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2013. 18:24h.

El PSC assegura que els mitjans "riuen totes les gràcies" a CiU i a ERC

Lucena assegura que s'han creat "un microclima molt confortable"

El PSC assegura que els mitjans "riuen totes les gràcies" a CiU i a ERC

Lucena, durant la roda de premsa

El portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha assegurat que ERC i CiU estan "massa confortables" al "microclima" que s'ha creat als mitjans de comunicació catalans.

Lucena, en roda de premsa, ha criticat que Artur Mas encara no hagi enviat la carta a Mariano Rajoy sobre la consulta i que així no estigui "donant resposta" a una petició del Parlament perquè "dialogui" amb l'Estat espanyol.

"Tant CiU com ERC estan massa confortables en aquest microclima agradable que han aconseguit crear a Catalunya i sobretot als mitjans de comunicació, on els riuen totes les gràcies, mai no els critiquen i els animen a seguir no sé quin camí", ha explicat.

"Això potser els està impedint fer el que han de fer, que és negociar amb l'Estat espanyol. Crec que ni CiU ni ERC tenen una bona agenda política ni a Espanya ni a la resta del món", ha afegit.

El portaveu del PSC, en efecte, ha fet aquestes declaracions arran que el portaveu del Govern, Francesc Homs, hagi estat entrevistat aquest divendres a Catalunya Ràdio i a RAC-1.

Homs ha assegurat en ambdues emissores que "Rajoy ha de donar una resposta d’Estat al poble de Catalunya, no el podem deixar escapar".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#19 ramon, barcelona-c, 30/07/2013 - 12:21

Lucena , que Deu est conservi la vista . Increible sentir aixó mentre per llegir sobre un tema vital per Catalunya a la vanguardia cal anar a la pàgina cinquena o sisena per trobar quelcom. Tant i tant sectaris son els votants del psc ?? que s'els pot dir qualsevol cosa ??

#18 Marta, Falset, 28/07/2013 - 11:39

No te les riuran a tu les gràcies, bandarra. Si al menys focis una folclórica fent honor al teu cognom, t'aplaudiriem quan vallesis per bulerias. Arsa mi arma, la Lusena!!!!

#17 Pere, Palma, 27/07/2013 - 12:14

El que passa, Lucena, és que els catalans ja no riem les vostres gràcies sense gràcia i tampoc plorem les vostres desgràcies gracioses.

#15 Joan, Barcelona, 27/07/2013 - 11:01

El partit de Pallach i Raventós, 30 anys després, és el partit de Navarro, Lucena i Chacón. No cal dir gaire més.

#14 El azote de los necios, Barcelona,España, 27/07/2013 - 09:41

En Cataluña hasta hace poco el 85% de los catalanes se sentía en mayor o menor medida españoles, pero la mayoría de los políticos eran separatistas ocultos, que durante 20 años de proseletismo y manipulación, apoyado por los medios catalanes, nutrido de separatistas no han representado al pueblo.

#14.1 Herodot, Barna, 27/07/2013 - 15:54

I no serà que els catalans han vist que el problema no era l'endarreriment espanyol i la seva subjecció a diverses opressions sinó que els espanyols tenen a l'adn l'oprimir el veí i viure d'ell?Va:pensa,pensa....

#14.2 PAC, st.cugat, 28/07/2013 - 12:53

A Espanya continuen pensant que el procés l'han impulsat els polítics manipulant els mitjans de comunicació. Ja ens va bé que s'ho pensin...