Política · 9 de Novembre de 2018. 17:23h.

El PSC avisa que les paraules de Torra a Iceta "poden incitar a l'odi"

Per dir que el líder del PSC "regalima cinisme per l'escala noble"

El PSC avisa que les paraules de Torra a Iceta "poden incitar a l'odi"

Eva Granados (foto: PSC)

La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, ha enviat aquest divendres un escrit al president del Parlament, Roger Torrent, en el qual manifesta la seva "preocupació" pel fet que algunes intervencions dels diputats durant les últimes sessions plenàries poden "incitar a l'odi".

En l'escrit, Granados denuncia que el president del Govern va dir a Iceta que "el cinisme li estava regalimant per l'escala noble", i que tenia "una oportunitat d'or per humanitzar-se, per tornar al camí d'una certa humanitat", quan abordaven el tema dels dirigents independentistes presos.

El text també critica les paraules del diputat de JxCat, Albert Batet, en les quals va retreure al PSC el seu paper pel que fa als diputats empresonats, traslladant a Iceta "la seva incapacitat d'humanitat davant de diputats d'aquest Parlament".

Granados indica que les paraules de Torra i Batet suposen un incompliment de l'article 7 del Codi de Conducta dels membres del Parlament, que preveu que els diputats han de tenir una actitud respectuosa entre ells i demana al president del Parlament que traslladi el compliment del codi de conducta als dos diputats.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Victor, Sabadell, 10/11/2018 - 10:04

Encara que ho ha dit Torra no li treu la raó, el cinisme I falta de crédit del socialisme català I espanyol és una realitat.

#5 maria rosa, Barcelona, 10/11/2018 - 09:02

No ens mereixem aquest "president". Quinq desgràcia....

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/11/2018 - 22:21

Dice el racistorra de Iceta que es"una oportunitat d'or per humanitzar-se, per tornar al camí d'una certa humanitat". Así está afirmando implícitamente que Iceta no es humano. Y cuando alguien no es humano es el primer paso para que se le pueda hacer lo que se quiera sin que nadie rechiste. Extrema derecha pura y dura el racistorra.

#3 Kropotkin, Vic, 09/11/2018 - 18:53

"Escalera Noble", anda ya Torrado, Izeta regalima otras cosas... Juas, juas, juas.

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/11/2018 - 18:31

El treus de la seva ratafia, dels seus alls, dels seus botijos i les seves sardanes, de les seves misses, dels seus castells i el seus balls de rams i s´avorreix

Ell es un home d´accio, de echarse al monte, de pit i collons. De barricada con els seus admirats germans Badia

No pot viure sense sentir l´adrenalina recorrent el seu cuerpo serrano.