Publicitat

Maragall 'beneeix' el nou partit dels socialistes sobiranistes

El PSC catalanista

Maragall, durant l'acte

Nova Esquerra Catalana -el partit liderat per Ernest Maragall- i la plataforma Moviment Catalunya -integrada també per crítics del PSC com Jordi Martí- s’han fusionat per crear una nova formació socialista i sobiranista que sota el nom de MES pretén competir amb el PSC. A l’acte de presentació hi ha assistit l’expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall.

Durant l’acte de presentació, que s’ha fet aquest diumenge, Pere Almeda ha assegurat que "volem Catalunya com a subjecte polític ple, subjecte polític sobirà”. “Ara sabem que estem en una Catalunya constituent, és un gran moment per al país”, ha afegit.

Per la seva banda, Jordi Marti, exlíder del PSC a Barcelona, ha comentat que “estem sense cap rancor a res ni a ningú”, en referència al seu expartit.  “Avui comencem la confluència del socialisme que vol governar i transformar, aquest socialisme no pot mirar amb rancor aquell socialisme que l’ha acompanyat en el passat, al contrari”, ha remarcat.
 
"Aquí neix una de les forces polítiques que pot ser clau i crucial en el moment històric que viu el nostre país”, ha afegit abans de dir que “espero que estigueu aquí pensant que la resposta és el socialisme. Ara hi ha molts idealistes venedors que prometen móns nous”.
 
A l'acte han estat presents les exconselleres Montserrat Tura, Marina Geli, l'exconseller Antoni Castells, l’eurodiputat Ernest Maragall, l’expresident Pasqual Maragall, l'alcaldable d'ERC Alfred Bosch, Alfons López Tena, el diputat Josep Vendrell, la diputada Meritxell Borràs i el president de Súmate.

Imatge de l'acte

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#26 TELAMARINERA, Vilanova, 01/12/2014 - 19:31

Que vaya, porque no?.. Pero la familia lo debería llevar con dignidad, ¡¡mostrando la camiseta, que pretenden, buscan?... creo, y pido al cielo equivocarme, que dinero.
¿Acaso no tiene una buena paga, y otras ayudas?
Diana, más dignidad.

#25 andreu, barcelona, 01/12/2014 - 09:36

el PSC es queda sense casta

#23 Jordi, Barcelona, 01/12/2014 - 08:48

POLITICA SESE ESCRUPULS

Feu pena i .......

#22 spanish, Madrid, 01/12/2014 - 08:45

escañeando

#19 mariaon, Barcelona, 30/11/2014 - 20:26

Prefereixo no dir el que penso d'aquells que s'aprofiten d'una persona pública que, arran la seva enfermetat, no sap ben bé el que passa

altres comentaris ja han parlat de què es notava absent...