Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2023. 15:07h.

El PSC cedeix amb l'Aeroport

Els Pressupostos només parlen de "modernitzar"

El PSC cedeix amb l'Aeroport

Aragonès i Illa, signant l'acord

L'acord dels Pressupostos entre ERC i el PSC inclou un pacte per "modernitzar" l'Aeroport del Prat "perquè guanyi capacitat i esdevingui un veritable hub intercontinental". Tot I axis, no hi haurà ampliación.

Diuen que s'ha de "modernitzar amb respecte a la biodiversitat, a la convivència amb veïns i veïnes i a les directives ambientals europees". Durant aquest any, una comissió tècnica haurà d'acordar el nou model aeroportuari. I es prometen 49 milions d'euros fins al 2026 per protegir el delta del Llobregat.

En el seu moment, la Generalitat va rebutjar el projecte que el govern espanyol va impulsar per ampliar l'aeroport, perquè veia compromès l'espai natural del delta, i, en concret, la llacuna de la Ricarda. La proposta va dividir l'aleshores govern de coalició d'ERC i Junts.

ERC en un comunicat ha remarcat que "l’aeroport no s’ampliarà i té capacitat de millora dins l’espai que ja ocupa, centrant-se en la millora de l’eficàcia i l’eficiència, amb millores tecnològiques, sense especulació urbanística i preservant els espais naturals".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Don Vito Pujolone, PratVegas ciudad de vacaciones, 02/02/2023 - 15:21

Necesitamos varias decenas de millones más de turistas. Hay que hacer por lo menos dos aeropuertos más. Que los pájaros aniden en otro sitio y que planten lechugas en el Delta del Ebro. Es el progreso. En Dubai han ganado terrenos al mar. Aquí que esperamos?

#12.1 El cocodrilo chino, Can Formiga, 02/02/2023 - 21:06

Yo creo que podríamos ir construyendo otra Sagrada Familia en el Valle Hebrón. Así vendrían más turistas y podríamos repartirlos y talar Collserola para construir mas hoteles. Si se hace un poco de sitio y así estamos todos mas juntitos. Se podría crear riqueza y empleo.

#11 Modernitzar els sous, Chez Titole, 02/02/2023 - 09:43

No hi ha dubte sobre el que volen modernitzar. Les seves momes.

#10 no soy nadie, esplugues de llobregat, 02/02/2023 - 08:10

Me ratifico, o sea nada, excepto porculear a los "ñordos". El otro día un cargo del partido me cortó en seco cuando le hablé de la auténtica alma de la dirección del PSC. Indepes, colaboracionistas y muchas otras cosas que normalmente se asocian a vicios más terrenales.

#9 JO JA NO VULL SER CATALÀ, PALAMORTS, Catalibània, 02/02/2023 - 07:43

Hub intercontinental diuen? Amb quina aerolinea gran i sòlida compten per això? Amb un altre Spanair? Sort dels creuers que han sigut els que aerolineas d' altres continents hagin obert rutes al Prat, sobretot a l' estiu, ja que aquest aeroport és un cul de sac.

#8 Leonor, Figueres, 02/02/2023 - 06:15

Miserables !!!! Sois lo.peor de la sociedad.