Política · 15 de Setembre de 2009. 16:32h.

El PSC col·loca un home de confiança a l'Oficina Antifrau

Sangenís ha estat conseller de la Federació Alt Penedès-Garraf

El PSC col·loca un home de confiança a l'Oficina Antifrau

David Martínez Madero, a l'esquerra, el dia de la seva compareixença al Parlament

Josep Maria Sangenís Aragonès ha estat nomenat nou director d'investigacions de l'Oficina Antifrau, un organisme depenent del Parlament. El PSC ha confirmat al diari El País que Sangenís havia estat fins fa pocs dies simpatitzant de la formació i va ocupar el càrrec de conseller de la Federació de l'Alt Penedès-Garraf, però va abandonar la seva condició de militant per la seva incompatibilitat amb el nou càrrec. Sangenís pertany al grup d'interventors de la Generalitat i és conseller de l'empresa municipal Promoció Industrial Vilanova SA, des del gener passat. A l'Oficina Antifrau serà el número dos per darrere del seu director, l'exfiscal David Martínez Madero.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 PSC i CIU=UNIONISTES, Flix, 15/09/2009 - 19:17

La SOCIOVERGÈNCIA es mou per tapar.se les VERGONYES i les empastifades des de els 30 anys que porten manant a Catalunya. FEM.LOS FORA del Parlament d\'una vegada, tan un com l\'altre son els veritables CULPABLES de la situació de postració nacional.

#5 txaviees, Barcelona, 15/09/2009 - 18:24

1er el que han de fer és investigar pq el SG i l'actual DS del Dept. de Justícia van utilitzar la desviació de poder,segons S. Judicial,per castigar als seu treballadors del servei de prevenció acusant-los de conxorxa i conspiració sense ser cert.

#4 joan, oliola, 15/09/2009 - 17:55

I això és notícia? No ho sé peròés pot triobar normal en un país on hi ha tres parts al govern.

#3 Albert, BCN, 15/09/2009 - 17:34

L'oficina antifrau és un frau?

#2 Domènec, Lleida - Catalunya, 15/09/2009 - 17:32

Els que denunciaven a CiU per col.locar adictes. Seran pocavergonyes! Tenen un morro que se'l xafen aquests sociates.Viuen dels vots dels enxufats i llurs famílies. Així va Catalunya...Polseguera per Irak però silenci per Afganistan.Així son els sociates