Publicitat
Política · 12 de Gener de 2011. 23:02h.

El PSC comença la travessa del desert

Nadal adverteix que “iniciem un llarg camí, hi ha molta feina per fer i la farem amb regularitat”

El PSC comença la travessa del desert

Nadal, amb altres dirigents del PSC al Món Sant Benet

El president del Grup Parlamentari Socialista, Joaquim Nadal, ha assegurat que “iniciem un llarg camí, hi ha molta feina per fer i la farem amb regularitat” i ha dit que "considerem tasques de caràcter prioritari la crisi econòmica, les no retallades de l’estat del benestar i totes aquelles mesures que signifiquin l’aprofundiment de les nostres prioritats de caràcter programàtic".

Nadal ha fet aquestes declaracions durant la trobada d’inici del període de sessions del Grup Parlamentari Socialista, que s’ha celebrat al Món Sant Benet, a Sant Benet de Bages. A la trobada, també s’han distribuït les tasques que desenvoluparan els diputats socialistes a les diferents comissions parlamentàries.

El president del Grup Parlamentari Socialista ha afegit que "posem en evidència una tendència, que no és nova però que ens sorprèn en els primers passos del nou Govern, al confondre partit, Govern i país, i ens sembla una orientació perillosa, poc desitjable i que ens semblava completament eradicada de la vida política de Catalunya després de set anys de governs de progrés". "Hi ha un retorn a velles fórmules i també a velles persones", ha indicat.

Segons Nadal, "queda clar que aquest grup vol ser oposició contundent quan calgui, alternativa amb propostes programàtiques, perquè som alternativa; i excepcionalment, un partit que estarà disposició de la unitat d’acció quan hi hagi temes de gran interès pel que fa a la vida política del nostre país".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Gio, del segrià, 13/01/2011 - 15:16

A velles persones Sr. adal? Però si vostè va ser ja cap de l¡oposició els anys 80. De què ens parla??

#2 Jaume, Prou a 32 anys de PSOE a Barcelona, 13/01/2011 - 09:00

Candidat per Barcelona? Narváez o Corbacho! exemples de grans oradors i mobilitzadors de masses...JA, JA, JA...Ni els militants del PSOE-PSC lliders d'associacions de veïns els voten ni a L'H ni a Sant Martí.! Hereu?, Tura? Narvéz? Corbacho?.tant se val, els barcelonins diem no a 32 anys de PSOE!!

#1 JJJ, Lleida, 12/01/2011 - 23:18

quina jeta, així també faig jo traveses de desert, amb la saca ben plena! i una bona paga de diputat per no fer res! i no diguem les bestretes que tenen!
apa, a fer com les formigues al hivern, a jaure fins l'estiu!