Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2010. 12:23h.

El PSC compara CiU amb un préssec

Collboni ha volgut simbolitzar el "pinyol independentista" de la federació

El PSC compara CiU amb un préssec

Jaume Collboni amb un cistell ple de préssecs. (Foto: ACN)

El cap de campanya del PSC, Jaume Collboni, ha repartit préssecs entre els periodistes que segueixen la campanya en un gest que ha volgut simbolitzar el "pinyol independentista" de CiU.

Aquest dissabte, a Tarragona, el candidat socialista, José Montilla, va comparar la federació amb un préssec que té una "pell llustrosa" i "estatutària", però una "polpa sobiranista" i un "pinyol independentista".

Collboni ha seguit aquest diumenge amb la metàfora sortint del carrer Nicaragua amb un cistell ple de préssecs de Calanda davant la mirada expectant de la caravana de periodistes que estaven a punt de pujar a l'autocar cap a Viladecans, on aquest diumenge entra en campanya José Luis Rodríguez Zapatero.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Carrasclet, Girona, 16/11/2010 - 14:42

El problema del PSC és que els seus prèssecs estan podrits

#19 Vicent, El Vendrell, 15/11/2010 - 18:31

Ment privilegiada... i quants dels nostres impostos han anat a parar a les seves butxaques per fer aquesta brillant campanya (recordem que els partits polítics del parlament, TOTS, han augmentat les subvencions q cobren a les eleccions per escó ocupat)...impresentables. escons en blanc, el vot útil

#18 PSC i ICV ens endeute, mes i mes, Igualada, 15/11/2010 - 08:23

Queden 13 dies, El PSC ja no sap que fer.1 diuen que CIU es del PP ara diuen que es Independentista, en que quedem?
La questio es intentar desprestigiar-los com sigui, ancara que la unica manera que saben es igual que ells BARROERA
BYE BYE PSC i ICV

#17 PXC DICE QUE HAY QUE EXPULSAR A TODOS LOS ILEGALES, barcelona, 15/11/2010 - 01:19

Porque será que al Sr,ANGLADA lo amenazó un moro y ahora una llamada anonima de muerte . que diferencia a los vividores que nos lavan en cerebro y si nos defendemos ante los invasores, los desgraciados nos llaman racistas.-- Cuando los catalanes despierten os van a mandar al paro a tosdos

#16 Ramon, Barcelona, 14/11/2010 - 21:42

Pretendre que l'electorat del PSC -Can Zam, vaja-, entengui que el pinyol del préssec al·legoritza el sobiranisme dels dirigents convergents més propers a Artur Mas, és com pretendre que una escombra et resolgui un sudoku. Com a molt s'hauran dit: "Ozú, malacotone de grati, boipallà!".