Política · 8 d'Octubre de 2008. 13:38h.

El PSC compara Mas amb Sarkozy

"Les propostes de Mas són per agafar-les a conya"

El PSC compara Mas amb Sarkozy

Joan Ferran

El portaveu del PSC, Joan Ferran, ha assenyalat en roda de premsa que veu un "Montilla enfortit", malgrat que "alguns provoquen alarma social amb la crisi, aquestes dinàmiques provoquen pesimisme". Ferran, que creu que "només amb una Europa forta ens en sortirem", ha denunciat que "Artur Mas no ha evolucionat; torna als vicis del passat". "Les propostes de Mas són per agafar-les 'en conya'"

"El discurs de Mas es dreta reaccionaria: sempre aposta per retallar polítiques socials", ha recordat, per tot seguit apuntar que "ara s'ha emmirallat amb Sarkozy". "Artur Mas té vocació de peregrí polític: va començar enmirallant-se en Clinton, ara fa poc es va emmirallar en Obama, i ara s'enmiralla en Sarkozy".

En aquest sentit Joan Ferran ha considerat que "dins de CiU hi ha gent que viatja amb l'AVE, el senyor Duran, que té les idees molt més clares". "Amb Unió pot haver-hi divergència, però sempre és Unió i té uns paràmetres que t'esperes. CiU va canviant depenent del dia. Et pots fiar més de Duran que de Mas".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Manel, Barcelona, 09/10/2008 - 10:59

"Comparteixo la idea de Sarkozy d'un fons europeu per afrontar noves etapes de la crisi". Josep Oliver, catedràtic d'Economia i "maître à penser" del tripartit. A la línia de flotació, Ferran.

#15 Jaume, palma, 09/10/2008 - 00:40

Ja voldrien els sociates tenir algun polític de la talla de Sarkozy, amb Zapateros i Montillas anem a la catàstrofe, això sí socialment.

#14 Postprogre retrofuturista, Sant Feliu del Progreriat, 08/10/2008 - 23:44

Sarkozy, ui quina por, que ve el papu!!!! Sarkozy, el famós esbudellador que després es menja trossos de carn humana crua. I a més a més no va en bici, Ui, ui, ui, quina pooor!!!!!!

#13 Ramon, Barcelona, 08/10/2008 - 20:14

Els sociates no aprofiten la crisi per retallar despeses socials. Ben al contrari: tot i la contenció pressupostària, Zapatero ha incrementat d'un VINT PER CENT la partida de fons reservats d'Interior. Despesa social (diners per a socis, vaja).

#12 Jordi, Barcelona, 08/10/2008 - 16:57

Enguany no hi haurà acord de finançament, quan hauria d'haver estat resolt el 9 d'agost. Montilla ja no té fets, tan sols paraules. Els socialistes, per tant, han d'engegar el ventilador. A veure què fan ara els mariatxis.