Publicitat
Política · 14 de Juliol de 2009. 12:40h.

El PSC compara Puigcercós amb el Màgic Andreu

"Intentar justificar i magnificar el seu paper per portar més medalles"

El PSC compara Puigcercós amb el Màgic Andreu

Màgic Andreu

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha estat entrevistat a El món a RAC 1, on, tot i manifestar que "hem arribat a aconseguir vuit vegades més que CiU", ha reconegut que "no" s'han resolt els problemes econòmics de Catalunya. "El canvi de model té un nom, que és Antoni Castells, i efectivament alguna de les xifres finals ha tingut una aportació decisiva de Joan Puigcercós", ha afegit.

En aquest sentit ha valorat que "cadascú explica la pel·lícula a la seva manera i intenta justificar i magnificar el seu paper. Ho trobo molt Puigcercós. L'avantatge de les grans coses és que siguin realment col·lectives. Qui vol portar més medalles, ho feia amb molta gràcia el Màgic Andreu", ha afegit.

"No vull parlar malament dels meus socis i no vull desmentir-los. Ara, sense el PSC no tindríem el finançament. Per parlar d'això no cal desmerèixer ningú", ha considerat. Tot i això, Iceta ha reconegut que "teníem ja un principi d'acord molt bo, perquè produïa el canvi de model, però necessitàvem ajustar al màxim a l'alça les xifres. En aquest sentit, la pressió d'ERC ha estat molt important".

També ha reconegut que l'acord va arribar a perillar. "Divendres a la nit, dissabte a la nit, les coses no acabaven de lligar. Al final hi va haver una intervenció decisiva del president del govern d'Espanya", ha revelat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Eudald, Cardedeu, 14/07/2009 - 21:01

El Magic Andreu es de CiU!!

#6 Francesc, Mataró, 14/07/2009 - 18:54

Iceta, que ens prens per tontos? Tothom sap que el model del 2001 va suposar 5.700 milions de més al quart any d'aplicació. Dos mil més que el d'ara.

Si us plau, utilitza arguments més inteligents. El nostre cervell t'ho agrairà.

#5 Miguel Calceta, bna, 14/07/2009 - 17:33

La gent no som idiotes, coneguem els vostres procediments, els vostres interesols i a vosaltres. Tot ha estat una representació teatrera, amb final inclós. I el ridicul que aneu fent per teles i radios proclaman-vos salvapàtries. Ho saps Miguelin?

#4 kim, hospi, 14/07/2009 - 14:14

El psc fen amics.

#3 Jacme III, Barcinona, 14/07/2009 - 14:10

ENS VOLEN TRACTAR COM A RETARDATS MENTALS. EL CANVI DE MODEL NO TÉ EL NOM D'ANTONI CASTELLS, EL CANVI DE MODEL TÉ EL NOM D'ESTATUT. ÉS L'ESTATUT QUI MARCA UN CANVI DE MODEL, NO LES NEGOCIACIONS D'ARA.