Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2009. 18:58h.

El PSC considera CiU un partit de "persones deprimides"

"Del cap de l'oposició n'esperem propostes solvents i no ofertes esborrajades"

El PSC considera CiU un partit de "persones deprimides"

Carme Figueras, quan era consellera

La portaveu adjunt del Grup Socialistes-CpC, Carme Figueras, ha considerat que l´anunci de la inversió de 4.800 milions d´euros en infrastructures en compliment de la Disposició Addicional Tercera de l´Estatut demostra “el compromís del Govern central per superar els dèficits històrics de Catalunya”. Figueras ha considerat que a CiU "se'ls hi veu el llautó perquè no volen admetre que les properes inversions de l'Estat a Catalunya "és un èxit". "Reconèixer els èxits -ha afegit- els honoraria i els donaria més credibilitat en la seva tasca d'oposició”.

La dirigent del PSC ha afegit que “ara els sentim cridar molt i estan establerts en la queixa permanent, però ja els agradaria a ells tenir l´expedient d´inversions que s´està concretant”. Figueras ha considerat que CiU es "un partit de persones eternament deprimides és el seu problema; nosaltres no volem això per Catalunya”. “D´aquesta manera –ha indicat– superem les deixadeses dels governs de CiU i PP, que van reduir les inversions en infrastructures i després, a sobre, hem d´aguantar com critiquen que es solucioni tot allò que ells van malmetre” .

“Tenim un Artur Mas -ha continuat- que ens sorprèn a tots plegats amb el que nosaltres anomenem ´la trilogia de Mas´, que consisteix en propostes com fer el pont al sistema bancari, l´acomiadament lliure i abaixar els impostos mentre s´incrementa la despesa” .

“Del cap de l'oposició n'esperem propostes solvents i no ofertes esbojarrades”, ha assegurat Figueras, per qui “el president Pujol havia fet una gran tasca buscant complicitats en el món econòmic, però sembla que el seu successor està disposat a dinamitar-les; potser és que al senyor Mas se li estan encomanant les maneres estripades del senyor Ramon Tremosa”.

Veure vídeo: "A Mas se li estan encomanant les maneres esbojarrades de Tremosa"

Veure vídeo: "CiU és la queixa permanent"

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 marc, lleida, 26/02/2009 - 15:56

complir amb l'Estatut es responsabilitat? pero si es el que tocaa. quina barra que tenen aquesta gent. Els socialistes son pitjor que una malaltia incurable

#19 Josep, Barcelona, 26/02/2009 - 15:13

Deprimit has d'estar si t'estimes el país. No són de CiU però si estic deprimit de veure la situació actual. Segons del PSC aquest deu ser el meu partit.

#18 pepa, granollers, 26/02/2009 - 14:46

Coll .... serà que amb el senyor que tenen al capdavant és "la alegria de la huerta".
L'enveja, noiets i noietes, us fa dir burrades ..............

#17 Mireia Hernàndez, Sant Adrià de Besòs, 26/02/2009 - 12:14

Benvolguda Sra. Figueres, sóc una de les persones de CiU que vosté ha anomenat. L'informo que no estic gens deprimida, entre d'altres coses perquè tinc la sort de tenir un lider que transmet il·lusió i confiança.

#16 Lluis, Barcelona, 26/02/2009 - 11:41

Tristament estem massa cansats de promeses d'inversions incomplertes pel govern amic de Madrid.
En el millor dels cassos potser comencin alguna cosa, peró com sempre passarà a la llista de obres paralitzades. Parlem de la Sagrera?