Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2013. 13:38h.

El PSC considera CiU "una mala còpia" d'ERC

Collboni creu que Mas paga "la manca de rumb del Govern"

El PSC considera CiU "una mala còpia" d'ERC

Collboni

El portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha assegurat que les dades del baròmetre d’hivern del Centre d’Estudis d’Opinió deixen molt clar que “el president Artur Mas està pagant a un preu molt alt el descrèdit i la manca de rumb del seu Govern”, com ho demostren la pèrdua de fins a 10 escons respecte els resultats de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya si els comicis se celebressin ara.

A més, en intenció directe de vot, ERC avançaria per primer cop en la història CiU, un fet que demostra que a l’hora de triar una opció independentista “els electors prefereixen l’original a la mala còpia”. “El senyor Mas ha trinxat la centralitat política a Catalunya; el seu rumb equivocat iniciat amb la convocatòria anticipada d’eleccions ha estat una irresponsabilitat: un Parlament fragmentat i molt polaritzat, una fugida endavant en tota regla trufada d’anuncis sobre futures retallades, privatitzacions de l’aigua i de servis públics com la salut, el tancament d’escoles o més retallades als empleats públics”.

El portaveu socialista ha afegit que tampoc no s’han d’obviar en aquesta enquesta “els casos de presumpte finançament irregular, com el cas Palau o la trama de les ITV que, al marge del procés judicial, no han tingut cap resposta política contundent per part de Convergència”.

Per a Collboni el pacte de Govern de Mas amb ERC “només beneficia al senyor Junqueras i perjudica les opcions centrals, justament aquelles que haurien de donar una sortida clara a la situació que viu el país”, un acord que “oblida els principals problemes de la gent i de l’economia i se centra només en una via sobiranista que ens condueix a un carreró sense sortida”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Bauma, bcn, 22/02/2013 - 18:03

Mira qui parla!!!! vosaltres que sou original o copia?

#4 Manel V J, Figueres L´Alt Empordà, 21/02/2013 - 18:12

Ostres ostres, goita qui ho diu...hehe els de la sucursaleta, els "corre ve y dile dels quefes de Madriz"

#3 BEJOTA, BCN, 21/02/2013 - 15:38

ADÈU ,SR. MAS.El compte enrere de la liquidació política d'Artur Mas ha començat, així com el de la fi de la política d'enfrontament permanent amb el govern central, em diuen separadament dos membres de la Comissió Executiva de la Federació de CiU.

#2 Amador, Barcelona, 21/02/2013 - 15:03

Alhora de dir bajanades sou unics Collbo., a quina persona seriosa se li ocurriria plantar-se en un faristol i perdre el temps i fer-lo perdre?. A un politic español, que no te res més a fer que perdre el temps, mentre corrupteja

#1 pauet, tarragona, 21/02/2013 - 13:59

I vosaltres una bona còpia del PP.
Ecs