Publicitat
Política · 8 de Juny de 2009. 10:33h.

El PSC considera els resultats a Europa "dolentíssims"

"Les mesures que prendrà el Parlament Europeu a nosaltres ens perjudicaran"

El PSC considera els resultats a Europa "dolentíssims"

Zaragoza

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC 1 que "jo no sé si no ho hem sabut explicar, el que és evident és que els ciutadans tenen la percepció que les coses no s'acaben de resoldre i això és una realitat. [...] És una evidència que vivim èpoques de dificultats i això provoca la distància de la gent."

Sobre l'estratègia electoral del PSC ha manifestat que "jo crec que no està esgotada. Nosaltres dèiem que hi havia una ala dreta, que hi havia risc que la dreta guanyés i a la vista està. La dreta ha vingut i ha vingut amb força, i no només a Espanya, sinó també a Europa, i no només la dreta, sinó la ultradreta. Això ens posa dificultats".

"Els resultats d'Europa a Espanya li perjudiquen. Les mesures que prendrà el Parlament Europeu a nosaltres ens perjudicaran. Aquests resultats són dolentíssims. I nosaltres el que hem dit a la gent és que en aquestes eleccions ens hi jugàvem coses, i hem perdut, hem perdut a Europa"

Sobre les conseqüències que podria tenir aquest resultat en les autonòmiques: "Jo crec que el mapa polític a Catalunya és on era. Molts votants socialistes d'altres eleccions estan a l'expectativa i la resta de votants són en els seus espais electorals."

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 joan, manresa, 08/06/2009 - 19:07

¿ Que prepara ya Sr.Zaragoza.?..Que vol començar a escalfar l'ambient.?..Vosté fa lo matej que la Sra.Badia,lo que ve a demostrar per on aniran els trets.Ben haviat ya veurem movilizacions,com el cas de Galicia,cuatre díes de govern PP i monten un sidr

#7 robert, bcn, 08/06/2009 - 19:01

El PSC és el paradigma de la claudicació de Catalunya devant l'estat invasor.
El partit titella PSC és expert en untar-se de vaselina i mantenir la riatlla a la cara, perqué els hi agrada, obviament amb el suport d'ERC.

#6 Fotem-los al carrer!, Barcelona, 08/06/2009 - 15:17

Plegaràs rata?

#5 Formiga, Barcelona, 08/06/2009 - 13:19

Però, Sr. Zaragoza, si a vostés ja els va bé que guanyi la dreta: donat que és amb qui pacteu, no?? SI HI HA ALGUNA COSA IGUAL DE DOLENTA QUE UN ESPANYOL DE DRETES, ÉS UN ESPANYOL D'ESQUERRES: que és el que vostés són!

#4 CAGUMTELEDEUM, cardedeu, 08/06/2009 - 12:54

qui hi ha perdut, catalunya el psoe, el psc iniciativ< pel pp que tinrra supotr a epaña o ros