Política · 7 de Setembre de 2014. 16:59h.

El PSC considera que CiU disputa l'espai electoral a ERC

La secretària d’organització diu que van cap a una “radicalització cada cop més gran”

El PSC considera que CiU disputa l'espai electoral a ERC

Escarp, atenent els mitjans

La secretària d’Organització del PSC, Assumpta Escarp, ha valorat aquest matí l’actual moment polític marcat per uns posicionaments de PP i CDC “cada vegada més enfrontats, i amb poc marge per al diàleg”. També ha considerat que CiU vol “disputar directament l’espai electoral d’ERC”.

Escarp ha posat de manifest que “el que hem vist aquest cap de setmana ha estat d’una banda, a la vicepresidenta d’Espanya venir a Catalunya per dir No i per dir-ho cridar al frontisme, i per l’altra, un Consell Nacional de CDC en què sota una pretesa refundació, el que s’ha platejat és una radicalització cada vegada més gran, abandonant la transversalitat i anant a disputar directament l’espai electoral d’ERC”.

En aquest sentit, Escarp ha lamentat que “afrontem un 11 Setembre de posicions cada vegada més enfrontades i menys propenses al diàleg. I els socialistes creiem que aquesta no és la via per la qual hauríem de trobar una solució a l’atzucac on ens han portat entre uns i altres”.

De la crida al frontisme contra el sobiranisme feta ahir pel PP, Assumpta Escarp ha insistit en què “el moment actual és per tendir ponts i no per enfrontar”. I la secretària d’Organització dels socialistes catalans ha posat com exemple del que no hauria de ser el fet que el Govern d’Espanya “hagi prohibit" i "censurat”, la presentació del llibre "Victus" a Holanda.

Escarp ha emplaçat al President Rajoy i al seu cap de gabinet a “llegir Victus”, que és una novel·la i, per tant “la interpretació de la història d’un escriptor" i ha afegir que "segur que llegint més, tot dos entendrien millor la realitat en la qual ens movem”.

En referència al Consell Nacional de CDC celebrat aquest dissabte Assumpta Escarp ha fet notar que “ens trobem davant d’una Convergència més preocupada per disputar espai electoral a ERC que no per platejar i solucionar els problemes dels catalans i les catalanes”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Jordi, Girona, 08/09/2014 - 10:55

Si perquè l'espai que disputava el PSC a ERC ja se'l va quedar ERC per golejada

#4 pep, bcn, 07/09/2014 - 18:49

Acabo de passar per davant de Can Pujol, a General Mitre 96 i no hi havia res de res: ningú esperant, cap cartell.. què ha passat aquí? no se suposava que estava "vigilat" les 24 hores per gent emprenyada?

#3 Rocacorba, Girona, 07/09/2014 - 18:38

I quina renovaciò del partit, es aquesta que posa al cap.devant del mateix, al senyor M. Izeta, que domés porta 30 anys visquen de la politica. Que no s'han enmirallat ?.

#2 Rocacorba, Girona, 07/09/2014 - 18:33

Lluis - Moiá - Home jo hi volia afagir, tret del que tu escrius, que hi estic totalment d'acord, que quant els Socialistes, que es fan dir Catalans, a Panya, han votat a favor de CATALUNYA, Cap ni una. I a que ve aquesta senyora a donar.nos lliçons, de que =.
Sin tal com diu l'escrit, els catalans

#1 Lluís, Moià, 07/09/2014 - 17:17

Assumpta Escarp, tú no ets ningú per donar lliçons de res, després del teu partit incomplís la promesa electoral pel dret a decidir i féssiu fora a tots els dissidents, en comptes de fer "ponts de diàleg" que tan parles.. Però qui t´has pensat que ets, mentidera.