Publicitat
Política · 30 d'Agost de 2012. 11:28h.

El PSC considera que Mas "hauria d'haver donat la cara"

El president va aparèixer per darrer cop en públic el passat dia 9

El PSC considera que Mas "hauria d'haver donat la cara"

Collboni, en una foto d'arxiu

El portaveu del PSC, Jaume Collboni, considera que el president de la Generalitat "hauria d'haver donat la cara" durant la roda de premsa on el portaveu del Govern, Francesc Homs, va anunciar que la Generalitat recorreria al Fons de Liquiditat. "Que no comenci a fer de Rajoy", ha manifestat.

En una entrevista a El món a Rac-1, ha assegurat que "tenim un govern de CiU que comença a fer de govern de Rajoy, que emet senyals mot diferents, que no comunica i no explica el que està passant. En uns moments tan delicats, és molt important que qui està al capdavant doni explicacions molt clares de en quina situació estem i digui la veritat".

En aquest sentit, el dirigent dels socialistes catalans ha dit que "aquest govern és un fracàs, no ha fet res, només retallar i retallar. S'acosta a allò que ha fet el govern del PP a l'Estat, que és incomplir les seves promeses (van prometre que no aplicarien el copagament). S'està refugiant en una pujada de to, i se'ls veu el llautó, inflamant encara més la tensió que hi ha amb el govern de l'Estat".

"Demano al govern de CiU que deixi de posar el retrovisor, que ja fa dos anys que governen, que assumeixin la responsabilitat. Quan no saben quina resposta donar, sistemàticament donen les culpes al govern anterior", ha apuntat.

D'altra banda, Collboni ha expressat "no criticarem que el Govern hagi d'acudir a aquest fons, perquè la Generalitat ha d'atendre els compromisos crediticis que té. Ara bé, que no s'enganyi, que no es digui que no hi haurà condicions. N'hi haurà, perquè CiU ho va avalar amb la llei d'estabilitat pressupostària".

Finalment, el portaveu del PSC ha posat de manifest que "al contracte hi diu que s'ha de fer un pla d'ajust, per tant és evident que sí -hi haurà noves retallades-".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Xevi, Ripoll, 01/09/2012 - 15:38

És bufó i ben arregladet aquest en Collboni. Ara, de política, ni p. idea, només repartori de tòpics, i donant lliçons als altres i sense assumir cap responsabilitat per la seva banda, sí, de la seva "banda" de grup polític. Per cert, on són la Chacon i en Montilla, que han fet tan per Catalunya

#5 Trosko, Les Borges Blanques, 30/08/2012 - 16:52

I alguns el cul.

#4 Núria, Reus, 30/08/2012 - 12:44

Sense ànims de defensar CiU, però... Quina baixesa moral. Quina manca de lideratge. Quanta desorientació. Viviu en la Catalunya dels 80. Quina manca d'objectius. Com canseu. Expliqueu-nos quin és el vostre programa, "federals". Ah, que no en teniu !!! Doncs, no ens emprenyeu.

#4.1 Gerard, Barna, 31/08/2012 - 05:18

Per una vegada que tenen raó i diuen quelcom coherent... On és el president de Catalunya?

#3 Merlyn, Cubelles, 30/08/2012 - 11:55

Aquí l'únic que fa de Rajoy és el senyor Navarro que ens ha sortit molt més espanyolista que el propi Montejo! Sincerament la deriba espanyolista del PSOE-sección Cataluña els ha portat a la marginalitat al costat de Ciudadanos i el PP. Que deixin estar el funambulisme!

#2 Ramon-A., Sant Cugat del Valles, 30/08/2012 - 11:49

El que he sentit del Sr. Collboni aquest matí a Rac 1, es que no sap res de res, ni del que pasa, ni del seu partit, ara el que pasa a Can Ciu ho sap tot........!

#2.1 Albert P., Barcelona, 30/08/2012 - 12:04

Ramon, he tingut exactament la mateixa sensació que tu. Ha deixat anar el repertori habitual, no ha respost a res, s'ha tret de sobre la responsabilitat sobre el deficit i encara ha fet broma sobre la manifestació del dia 11. Realment aquesta gent viuen en un altre mon.