Publicitat
Política · 25 de Març de 2009. 14:12h.

El PSC contraataca

Repliquen CiU i demanen al president del Parlament "totes les sol·licituds de documentació des de 1980"

El PSC contraataca

Benach, amb Montilla, en una imatge d'arxiu

El PSC ha replicat CiU i ha enviat una carta, signada pel portaveu adjunt David Pérez, al president del Parlament, Ernest Benach, en la que li demana "la relació de les sol·licituds de documentació -informes, estudis, expedients- que hagin estat formalitzades per membres d'aquesta Cambra des de l'any 1980, especificant en cada cas si va ser lliurada còpia de la documentació sol·licitada o no, i en aquest darrer supòsit, si el diputat que va fer la sol·licitud va poder consultar la documentació personalment".

El portaveu parlamentari dels socialistes, Joan Ferran, ha apuntat que la petició respon al desig de "fer una comparativa". "Quan hem fet un informe de la palmera amb escarbats no és una cosa gratuïta, és una cosa important, cada palmera valia abans mig milió de pessetes", ha manifestat, a més de recordar que "CiU va fer informes de la cotorra i va ser útil, no es pot fer caricatura d'aquestes coses". "Cal fer un vot de confiança", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Silvestre, Sant Sebastià Màrtir, 25/03/2009 - 20:14

Molt bé! Sí senyor! A la taula dels Mena i Villarejo (no tenien tanta gana amb Banca Catalana?) tota la documentació desde 1975 dels ajuntaments de Barcelona, Girona, Cornellà (ai, ai) Hospitalet, Sant Boi, Sant Feliu, Terrassa, etc. etc. Feina per segles

#7 L'Omertá, Tot plegat aixo es Sicilia, 25/03/2009 - 19:05

Sí, que les den esas solicitudes a los del PSC.Y a CiU que les den las que pide.Si es que es así, cuando se cabrean entre ellos, la única manera de que nos enteremos de los trapos sucios y la corrupción de todos los partidos.Que se rompa la omertá.

#6 joan, manresa, 25/03/2009 - 18:25

Aquesta gent---la familia socialista--,dona cada día lliçons magistrals per a futurs politics.Cal pendren nota.Mai admetre la responsabilitat del moment,sempre mirant temps pasats,quant convé clar,pactes sí amb el PP,o no, si és un altre.Son canalleta

#5 Julio, Barcelona, 25/03/2009 - 16:41

Ahora entiendo como conseguirán la reducción de parados. El PSC contratará 200 o más administrativos (con carnet, claro) para rastrear en el Parlament, todo papel que huela a CIU. Es una manera.

#4 joan, barcelona, 25/03/2009 - 16:26

que demanin ja. les de l´ajuntament de barcelona i las de la diputacio .aviamque sert.