Política · 3 de Setembre de 2009. 13:02h.

El PSC creu que Catalunya ha fet "el ridícul" amb l'Estatut

Iceta demana "esperar la sentència. Aquest estiu hem fet un espectacle una mica grotesc"

El PSC creu que Catalunya ha fet "el ridícul" amb l'Estatut

Miquel Iceta, al Parlament, en una imatge d'arxiu

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha parlat de la sentència sobre l'Estatut en una entrevista a El món a RAC1 i ha demanat "esperar la sentència. No donem per fet que serà dolenta". "Aquest estiu hem fet un espectacle una mica grotesc", ha lamentat en aquest sentit.

"No ens avancem perquè correm el risc de perdre la força per la boca. I Catalunya ha perdut massa vegades la força per la boca", ha considerat Iceta, a més de recordar que "la responsabilitat dels polítics és resoldre problemes quan es produeixen, i no fer de profetes permanents de problemes que no sabem si es produiran".

"Hem fet una mica el ridícul per voler avançar-nos als esdeveniments i donant per fet que tot anirà malament", ha sentenciat.

D'altra banda, pel que fa al grup propi del PSC a Madrid, ha assenyalat que "això es pot fer a l'inici de cada legislatura", a més d'assegurar que "aquest és un debat que en aquest moment no està plantejat".

Sobre la manifestació de la Falange: "El partit que convoca aquesta manifestació és un partit legal. I tenim un dret a la lliure expressió i manifestació". "Les entitats d'aquest país poden preguntar als ciutadans sobre el que vulguin. El que està en dubte és quin paper hi han de tenir els poders públics", ha conclòs.

7 Comentaris

Publicitat
#7 Empordanesa, L'Escala, 04/09/2009 - 04:10

Hi ha una cosa pitjor que perdre la força per la boca: perdre-la pel cul.

#6 Otger, BCN, 04/09/2009 - 00:47

El que fara el ridicul es en ZP quan es vegi en minoria i en Montilla quan el fotin fora. Amic Iceta recorda que esteu en minoria.

#5 Hug, Begur, 03/09/2009 - 19:55

L estatut ja no hens interessa. Ara volem directament lka independencia. No ens podem fiar de miserables.

#4 pere, bcn, 03/09/2009 - 16:06

Entenc! per a Iceta, no fer un espectacle grotesc és posar-se ben posat (amb el cul amunt, com els musulmans quan resen), perquè en puguin donar pel sac més fàcilment amb la sentència.

#3 Indigeta, Cipsel.la, 03/09/2009 - 16:02

No escampeu la merda, que qui ha fet, fa i fará el ridicul amb la seua ansia de protetgir al vostre amo Zapatero sou vosaltres.