Publicitat
Política · 27 de Maig de 2011. 12:22h.

El PSC creu que Puig "s’ha extralimitat"

Joan Ferran defensa el "dret de manifestació dels indignats"

El PSC creu que Puig "s’ha extralimitat"

Joan Ferran

El diputat socialista, Joan Ferran, considera que el desallotjament per part dels Mossos d’Esquadra dels acampats de la Plaça de Catalunya de Barcelona evidencia “la incapacitat de negociació i diàleg” del conseller d’Interior, Felip Puig, que ha demostrat una “manca de perícia que ha acabat provocant greus problemes per a la ciutat, com col·lapse de trànsit, comerços tancats o carrers tallats”.

“Puig hagués pogut resoldre la concentració pacíficament, sense carregar, dialogant i arribant a acords, però la seva impaciència i la seva poca traça l’han portat a tirar pel dret en una situació en la què s’hagués pogut dialogar i pactar”, ha afegit el diputat socialista .

El dirigent de PSC ha recordat al conseller d’Interior que “les tasques de neteja i retirada d’elements perillosos de la Plaça Catalunya no és incompatible amb el dret de manifestació dels indignats, que fins al dia d’avui s’han comportat sempre de forma pacífica”.

El diputat, que ha reconegut en tot moment la tasca abnegada i difícil del cos dels Mossos d’Esquadra, ha lamentat finalment “la falta d’encert en el moment de prendre decisions per part de Felip Puig”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#21 Adalbert, Barcelona, 27/05/2011 - 19:52

El Sr. Puig ha fet la feina que havia de fer i els mossos han actuat com Déu mana, cosa que no hagues fet el Sr. Ferran perquè és un informal com mollts dels presents a la plaça,

#20 Roser, Barcelona, 27/05/2011 - 17:41

Joan Ferran LLEVAN 15 DIAS DE ACAMPADA
No cortan el derecho de manifestacion,han desalojado para limpiar la Plaça de objetos peligrosos por distintos motivos( madera, cartones, bombonas de gas etc), podian aprovechar para irse a duchar,pueden manifestarse sin artilugios,sin acampadas permanentes.

#19 valeri torres, bna, 27/05/2011 - 17:23

Ferran, no diguis bajenades de les teves. Pensa que que perdut les eleccions. Ara a callar. Felip Pyuig, moltes felicitats i endevant. Independencia

#18 Jaume, Barcelona, 27/05/2011 - 16:39

Us enrecordeu quan la policia de Xoan Saura va carregar contra els estudiants en contra del pla Bolonia. Doncs això, Joan Ferran. Tu no te'n recordes?

#17 Braulio, Lérida, 27/05/2011 - 14:32

Hay que agradecer el corage de los alcaldes socialistas de Lérida i Barcelona al pedir a la consejería de interior que procedieran a la limpieza y desmantelamiento del campamento ilegal organizado por estos ocupas.