Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2009. 09:22h.

El PSC critica que "diners de la música" anessin a CDC

"Nosaltres quan volem diners anem al banc, no a veure Millet"

El PSC critica que "diners de la música" anessin a CDC

Miquel Iceta, a TV3

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha estat entrevistat a Els Matins de TV3 que "ja era hora que es mostressin els convenis". "Mai hagués hagut de succeir que uns diners que anaven a la música catalana fossin per a la fundació d'un partit polític", ha afegit, a més de denunciar que la Trias Fargas "ha rebut més de 600.000 euros de Millet".

Iceta ha lamentat que "aquesta gent troba normal que diners de la música anessin al seu partit". "Nosaltres quan volem diners anem al banc, no a veure el senyor Millet", ha manifestat, a més d'assegurar que els convenis entre Caixa Catalunya i la fundació del PSC són "una cosa transparent, normal, vam mostrar els convenis el mateix dia".

Sobre les paraules d'Artur Mas, al·legant possibles "represàlies" en cas de mostrar els convenis signats per CDC, ha lamentat que "Mas diu unes coses... nosaltres un dels acords dels convenis amb Caixa Catalunya és donar-ne publicitat".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 jordi, bcn, 23/10/2009 - 09:39

I els 7 milions d'Euros que la caixa us ha perdonat?.I els "festivals" del "Forum" que tots els vostres en dein el "forrum"?,I els comptes de l'Institut de Cultura de BCN?, I els estudis de l'Ajuntament de BCN?I la web de l'Hereu?,I.....

#35 Ramon, Sat Cugat, 22/10/2009 - 20:22

Ho diu gent d'un partit que viu de l'obra social de Caixa de Catalunya. Dels diners que esperen els orfes, desvalguts, minusvalids, vidues pobres, etc..
No tinc paraules.
A mi aquest paio em recorda sempre el bibliotecari d' El nom de la Rosa'

#34 pol, barcelona, la del forum, 22/10/2009 - 20:09

Iceta, amic, veig que ets bon alumne del mestre Guerra (Germà que estranyament no sabia res del caso Guerra), i que deia "Difama, que algo queda". Evidentment que quan vol diners va al banc, a ell li donen el que a mi hem retreuen!!!!

#33 Josefina, Barcelona, 22/10/2009 - 19:21

I els diners que heu xuclat de Caixa Catalunya què Iceta? Els hi vas demanar al Narcís Serra oi? Per aquests inútils de sociates ara passa els problemes que passa.

#32 Josep, Barcelona, 22/10/2009 - 18:32

Clar, ells van als bancs, perque la Caixa de Catalunya els hi regala cada any fins quedar quasi en fallida i la Caixa els hi perdona els deutes quan arriven a 7 M. d'€