Publicitat

Montilla retreu a CiU que rebutgés el cara a cara en anteriors ocasions

El PSC culpa Mas

José Montilla, en una imatge d'arxiu

El candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, s'ha mostrat aquest dimarts 'molt decebut' amb el fet que la Junta Electoral Central (JEC) hagi impedit la celebració d'un cara a cara amb el candidat de CiU, Artur Mas. Montilla ha lamentat que no hagi estat possible pel 'formalisme' de la JEC i pel 'partidisme' de Mas, culpant així també el candidat de la federació nacionalista del fet que finalment no hi hagi debat, a qui ha acusat 'd'arrogant' i 'prepotent'. El candidat socialista creu que la resolució de la Junta no ajuda ni a 'enfortir la democràcia' ni a 'incentivar la participació'. El PSC presentarà un recurs contenciós-administratiu a la decisió per evitar que hagi precedent.

Montilla ha recordat que ha proposat a Mas la celebració de debats cara a cara fins a '23 cops' i ha lamentat que hagi estat per 'raons formals i no de fons' que la Junta Electoral Central no hagi permès el debat. Però Montilla ha repartit culpes de perquè no s'ha pogut fer un debat quan 'per primera vegada hi havia opcions a casa nostra'.

Així, ha deplorat tant el 'formalisme' de la Junta com el 'partidisme' de CiU i de Mas, a qui ha recordat que li ha demanat debats cara a cara al llarg de 'dies i setmanes' i que sempre ha tingut la 'callada per resposta'. Montilla creu que en el debat a sis Mas no va tenir 'més remei que callar i atorgar', i considera que és 'un exercici d'arrogància, de prepotència i de faltar a la veritat' mirar 'd'ensossar-me responsabilitats', ja que 'si hi ha un responsable és ell'.

Montilla ha lamentat que no hagin pogut contrastar les seves propostes en el debat en matèria econòmica, les solucions contra la crisi, les relacions de Catalunya i Espanya, l'Estaut, els pactes postelectorals o les polítiques socials. I també ha dit que hauria explicat 'la importància d'un minut en la vida d'un país i d'una persona', tot donant importància al fet d'anar a votar.

El candidat socialista creu que la decisió de la Junta Electoral Central és un gest que no ajuda ni a 'enfortir la democràcia' ni a 'incentivar la participació'. 'Crec que en aquests moments calia clarificar posicions, contrastar projectes, perquè es podria derivar en més participació, una de les coses que ens preocupen més a tots', ha dit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 joan, barcelona, 24/11/2010 - 18:19

depres de la que s´han lliurat ara diuen que es culpa d´en mas , tenen co... els sociates. la sort que han tingut. espera el ultim moment ha aceptar (que si catala que si castella) i ara venen amb aixo.

#12 Sol, madrid, 24/11/2010 - 13:42

Es que cuando no se tienen ya mas argumento porque todo ha sido la destrucción de las clases medias, no se atreven da la cara, el mundo es de los valientes, vota PxC para dar un voto de castigo a la casta que nos ha arruinado

#11 Ramon, Barcelona, 24/11/2010 - 13:36

Tan desesperat està el pobre Montilla que pensa que ens podem creure aquesta història?; aquest home ha perdut el sentit de la realitat. Si arribés a tenir un debat amb en Mas, aquest se'l cruspiria. Montilla està arribant a cotes de patetisme inimaginables...

#10 esteve, bcn, 24/11/2010 - 10:52

Ja fora hora que ens tractés com a persones amb certa intel.ligència. Si ell no ho és que no ens faci combregar amb rodes de molí.
Al final accepta les condicions de CiU però tard i malament i ara és culpa de CiU... se'l veu el llautó. Perquè no va voler el cara a cara al metix moment com li

#9 eli, barna, 24/11/2010 - 08:55

y continuamos oyendo a Montilla .la culpa es de el SR.Mas.