Publicitat
Política · 15 de Gener de 2010. 20:48h.

El PSC culpa Mas pel retard en la Llei Electoral

“El senyor Mas no vol que Catalunya tingui una Llei Electoral pròpia”

El PSC culpa Mas pel retard en la Llei Electoral

José Zaragoza, en una imatge d'arxiu

El secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat que “el senyor Mas no vol que Catalunya tingui una Llei Electoral pròpia”, i ha considerat que “està despistat, perquè va ser el senyor el Mas qui va reclamar que es discutís la Llei Electoral que es va plantejar des del Govern”.

Zaragoza ha precisat que aquesta “és una Llei Electoral que Convergència no va voler fer perquè l’actual és una llei que els afavoreix perquè no garanteix un home, un vot”, i ha manifestat que “no entenem perquè el senyor Mas li vol negar als ciutadans de Manresa que el seu vot valgui el mateix que la gent de Solsona”.

Així mateix, ha denunciat que “Catalunya és la única comunitat de tot Espanya que no té Llei Electoral pròpia”, i ha reclamat a Mas que “estaria bé que en comptes d’estar contant vots estigués contant els interessos de Catalunya”.

Finalment, Zaragoza ha afirmat que "[Mas] ho ha fet masses vegades: ho va fer amb el finançament, ho va fer amb l’Estatut, i ara ho està fent amb la Llei Electoral”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 joan, manresa, 16/01/2010 - 20:04

Aquest Sr.--per dir alguna cosa--te una barra que no te nom.El Sr.Mas lo que no vol es la SEBA llei electoral.Primer arreglem el territori.El Sr.Maragall ya u va probar i li va costar el cárreg al Sr.Carretero per negarsi.Volen una llei Metropolitana

#6 Catalunya real, Barcelona, 16/01/2010 - 19:04

ha ha ha ha ha!!! de veritat que això del Zaragoza ja fa riure, és com una paròdia de sí mateix.

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 16/01/2010 - 18:16

La ciudadanía clama dese hace años por una nueva Ley electoral, una nueva Ley de Partidos y La puesta al dia de La Constitución pero los partidos y sus cúspides están cómodos con lo que hay.
Solamente se oyen las reiteradas protestas de Ciudadanos.

#4 Jordi, Barcelona, 15/01/2010 - 21:56

Adrian, no veig que els socialistes, que porten 6 anys al govern, hagin tingut cap pressa en canviar-ho. Per cert, l'igualtat ens la creurem el dia que a Espanya un vot d'Avila o Soria no valgui 5 vegades més que un de BCN o Madrid. O allí no toca?

#3 Paliques, BCN harta de suciatas, 15/01/2010 - 21:31

SI TU NO VAS: ELLOS SE QUEDAN!!!