Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2012. 01:41h.

El PSC de Girona desafia Navarro i proposa Geli

L'agrupació local elegeix l'exconsellera com a cap de llista

El PSC de Girona desafia Navarro i proposa Geli

Marina Geli, en una imatge d'arxiu

El PSC de la ciutat de Girona ha acordat aquest dijous per unanimitat proposar que l'exconsellera i diputada del Parlament Marina Geli sigui la cap de llista per la circumscripció de Girona en les eleccions de novembre.

La designació no és definitiva, ja que ara aquesta decisió serà elevada a la federació de les comarques gironines primer, i després la llistes es tancaran definitivament al consell nacional del PSC de diumenge 14 d'octubre.

Al costat de Geli, l'agrupació del PSC a Girona ha proposat també com a candidats a anar a les llistes a Ignasi Thió, Maite Guerrero, Marc Lamuà i Joaquim Mazo.

L'assemblea de militants també ha demanat que l'exconseller Joaquim Nadal, que va anunciar la seva voluntat de no repetir com a diputat, sigui l'encarregat de tancar les llistes per aquesta demarcació.

Geli es postula així per liderar el PSC a Girona, i declina seguir el camí d'altres exconsellers que no repetiran a les llistes socialistes com el mateix Nadal, Montserrat Tura, Ernest Maragall, Joaquim Llena i Caterina Mieras.

La direcció nacional del partit, però, prefereix que el número u de la llista per la circumscripció de Girona sigui l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández. Les decisions de les federacions territorials no són vinculants, i el consell nacional pot no prendre-les en compte.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Alexnadre, Barcelona, 05/10/2012 - 11:35

Aquesta és la senyora que es va carregar la sanitat catalana.
Patètica.

#4 Kropotkin, Vic, 05/10/2012 - 08:36

Jua, jua, jua,... Gran futuro para el PSC. ¿Aún les va a votar alguine? ¿No os acordais de su magnifica labor en el Tripartit de Montilla? Deuda de 19.000 millones a 32.000 millones. ¿Donde fue ese dinero?

#3 niceto, girona, 05/10/2012 - 08:15

está ben clar que fora del món de la politica no serveixen per rés. Pandilla d'inútils.

#2 Vaig quedar fart dels SOCIATES, Igualada, 05/10/2012 - 07:38

Jo que soc ANTI-PSC PSOE crec que en Navarro es el millor, ja que es el que fera perdre mes vots als sociates, andevant Navarro acaba de enfonsar el PSC que els nacionalistes catalans anirem millor

#1 spanish, Madrdi, 05/10/2012 - 07:21

otra que no baja del burro...veng aa asegur chupando hasta la muerte