Publicitat
Política · 18 de Gener de 2021. 13:08h.

El PSC delega en Federalistes d'Esquerra

L'entitat impugnarà l'ajornament electoral perquè als socialistes "els costa arriscar-se"

El PSC delega en Federalistes d'Esquerra

Federalistes d'Esquerres, una entitat històricament propera al PSC, ha anunciat que emprendrà accions legals pel decret de suspensió de les eleccions del Parlament del 14 de febrer. El seu president, Joan Botella, oferirà una roda de premsa aquesta tarda per explicar-ne els detalls.

Botella, catedràtic de ciència política, ha manifestat en una entrevista a Catalunya Ràdio que "no demanem que les eleccions es facin el 14F, sinó que s'estableixin les condicions sanitàries perquè es facin en el moment oportú".

Preguntat per si aquest pas no l'hauria de fer el PSC, el president de Federalistes d'Esquerres ha dit que "al PSC li costa arriscar-se" i els "hi costa assumir responsabilitats". "Jo sé que molts partits polítics estan esperant que algú altre presenti un recurs per ells", ha afegit.

Un editorial de l'entitat atribueix l'ajornament decretat pel Govern als "més primaris interessos polítics i electorals dels integrants". "O és que no estàvem en situació de pandèmia el 21 de desembre, quan es van convocar? O és que no ho estàvem, quan es van relaxar les mesures de control durant les festes de Nadal? O és que ja se sap que el 30 de Maig hauríem sortit d'aquesta situació?", es pregunta.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marcial, Santa Coloma, 18/01/2021 - 15:54

Y con esta tropa de acomplejados se puede ir a algún lado, con esos que no tienen el coraje de impugnar? vamos bien aviados

#2 Daniel, Tokio, Texas, 18/01/2021 - 15:03

Eso, eso, el PSC mejor que no se moje, no sea que por una vez tenga que posicionarse.

#1 David, FOLGUEROLES, 18/01/2021 - 14:59

¿Y quien va a votar al PSC? Hay que tener un estomago...