Publicitat
Política · 24 de Gener de 2012. 15:13h.

El PSC demana a CiU que 'ignori' Chacón

"Ens han demanat que no hi entréssim i ho respectarem"

El PSC demana a CiU que 'ignori' Chacón

Homs, en roda de premsa

El portaveu del Govern, Francesc Homs, en roda de premsa, no ha volgut fer 'sang' de les declaracions de l'exministra Carme Chacón, que ha assegurat que en cas de ser escollida secretària general del PSOE combatria el pacte fiscal "amb ungles i dents".

Homs ha revelat que "el PSC ens ha demanat que no hi entréssim i ho respectarem". Tot i això, sí que ha apuntat que "nosaltres estem esperançats que la posició del PSC en aquest sentit acabi sent diferent".

El portaveu del Govern considera que "hi ha un gran consens en la societat catalana respecte al pacte fiscal". En aquest sentit, ha recordat que "en aquests 30 anys de democràcia ho hem provat tot", motiu pel qual "estem obligats a buscar una solució diferent".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Joan, Terrassa, 24/01/2012 - 19:09

Pero si a la campanya de les autonomiques es donaven el bec la Chacon i el Navarro.......ara demanen que la ignorin????? estan ben grillats aquests sociates!!!!!

#5 kimet, bcn, 24/01/2012 - 19:03

Tan complicat es entendre que el PSCE es lo mateix que el PP? amb la diferencia que el PSCE diu una cosa i despres fa lo mateix que el PP i el PP fa lo que diu que fara es a dir lo mateix que l'altre.

#4 -emilio, a, 24/01/2012 - 18:34

yo en cambio recomiendo a los señores del PSC que disuelvan el partido y se integren en Convergencia.

#3 Pau, Prat, 24/01/2012 - 17:42

I el "nou psc", qui és per vetar res?. A veure si ara el que s'ha de dir o callar en aquest pais, ho tindrà que beneir el Pedrito Navarro. I a veure que és el que feu en aquesta dona, ni ens vol, ni la volem, no ens demaneu damunt que la votem. Amb amics aixins.....

#2 Ramon A., Sant Cugat del Valles, 24/01/2012 - 16:30

Si li surt malament el liderar el PSOE a España, tornara per lidera el PSOE-psc a Catalunya, els seus companys li obriran les portes?
Esperem algun comentari per part del PSOE-psc a les declaracions de la Sra, Chacon al diari de Sevilla.