Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2014. 16:02h.

El PSC demana a Rajoy que no s'enroqui

Iceta: "Sectors importants de la societat catalana estan descontents"

El PSC demana a Rajoy que no s'enroqui

Iceta, abans del comitè federal del PSOE

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “no li estem demanant al Govern d’Espanya que desconegui la Llei o la Constitució, no li estem demanant a Mariano Rajoy que no compleixi amb les seves obligacions constitucionals. Però sí li exigim que no tanqui els ulls davant els problemes i, de la mateixa manera que ell té la responsabilitat de fer complir la Llei, també té la màxima responsabilitat en buscar solucions a un problema que és evident i que no fa més que enconar-se”.

Segons Miquel Iceta, “així no es pot seguir, i l’únic camí és el del diàleg, la negociació i el pacte, no hi haurà solució estable fins que els ciutadans siguin cridats a les urnes. Li demanem a Rajoy que no es refugiï darrera les Lleis per evitar complir el que també és el seu deure: contribuir a la resolució dels problemes”.

Abans d’assistir al Comitè Federal del PSOE, Miquel Iceta ha agraït “el suport del partit, i en particular de Pedro Sánchez, a la posició del PSC de buscar una solució negociada al conflicte polític que hi ha plantejat en aquests moments” i ha posat en valor “el contrast de l’actitud de Pedro Sánchez amb la de Mariano Rajoy”.

“La Diada ha evidenciat que sectors importants de la societat catalana estan descontents amb la situació i s’ha de donar una resposta política. Com ja vaig dir a la meva darrera visita a Madrid, sí algú es pensava que el cas Pujol o d’altres casos similars desinflarien o perjudicarien el moviment reivindicatiu de Catalunya s’equivocava molt”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Aniceto, Vic, 15/09/2014 - 08:40

AMBIGUETAT INDECISIO SERVILISME
Els pitjors atributs de qualsevol lider politic

#8 narcisa, trànsfugues, que sou uns tràsfugues, 14/09/2014 - 13:49

sembla el Rius amb les ulleres de mi PePona Duran, jajjs.

#7 Casper, Bcn, 14/09/2014 - 13:29

Éste, si siendo tan feo como es no para de mirarse al espejo, si hubiese salido guapo seria travesti; perdón, queria decir tránsfuga, tránsfuga maricomplegines, como el gallego Rajoy.

#6 ALEX, Terrassa, 13/09/2014 - 19:35

Últimamente vas mucho a Madrid, y no hace falta preguntarte que te gusta más Chueca que la calle Ferraz.

#5 xavi, bcn, 13/09/2014 - 18:16

I quin electorat vol conservar el PSC?
Els que ja han canviat a ERC ja.
no tornaran , els de Cs, menys amb aquestes alambicades explicacions. El que deixi de votar Ciu anirà a ERC o a Unió ...Això sense parlar de Podemos o la Colau. No se com no ho veuen