Publicitat
Política · 14 de Gener de 2014. 18:12h.

El PSC demana als crítics que acatin "la jerarquia"

Lucena: "cap d'aquestes persones no farà res diferent del que ha dit el consell nacional"

El PSC demana als crítics que acatin "la jerarquia"

Alguns dels crítics del PSC, en una imatge d'arxiu

El portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha demanat als cinc diputats crítics de l'anomenat sector catalanista "respecte a la jerarquia "durant l'habitual roda de premsa dels dimarts. El grup parlamentari s'ha reunit aquest matí, després de la decisió de la direcció de votar en contra de demanar permís al Congrés per fer la consulta, en un ambient de tensió.

Els diputats partidaris de l'abstenció serien Marina Geli, Àngel Ros, Joan Ignasi Elena, Rocío Martínez-Sampere i Núria Ventura. Xavier Sabaté també ha intervingut, però segons fonts de la direcció del grup ha estat "conciliador".

Lucena ha reconegut que "han expressat que no hi estan d'acord", però ha recordat la "decisió col·lectiva del consell nacional" i ha demanat "respecte a la jerarquia". El dirigent socialista ha expressat el seu convenciment que "cap d'aquestes persones no farà res diferent del que ha dit el consell nacional".

També ha refermat la intenció de votar no dijous vinent i ha insistit que, en la seva opinió, cal "un nou model territorial a Espanya". El PSC demanarà, com alternativa a la petició al Congrés, la convocatòria de la comissió bilateral Estat-Generalitat, que fa dos anys que no es reuneix.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#22 laila, bcn, 16/01/2014 - 10:11

I a Madrid demana a les diputades del PP que no l'acatin en la llei de l'avortament. Aquest Navarro s'ha guillat.

#21 Albert, Catalunya, 15/01/2014 - 12:17

Navarro i els seus han optat per ser la federació del PSOE a Catalunya. El que haurien de fer aquests "crítics" és abandonar aquest partit i treballar per fer una alternativa conjunta d'esquerres a Catalunya junt amb ERC, ICV i les CUP. El PSC fa temps que és mort.

#21.1 Centre reformista liberal, BCN, 15/01/2014 - 15:18

Estic d'acord en que segurament haurien de marxar perque discrepen en temes essencials. Pero, perque haa d'estar mort el PSC? Perque la majoria del partit ha decidit seguir una linia que no us agrada als nacionalistes?

#20 José María Sala, Can Brians, 15/01/2014 - 11:50

Aquest és el PSC que a mi m'agrada, amb una E d'Espanya ben grossa al darrera i Olé!

#19 PSC, plegueu si us plau, ., 15/01/2014 - 11:03

El PSC només el voten quatre pijos de Barcelona i els Gumersindos de las Casas Regionales del PSOE. Van camí de la descomposició i la marginalitat.

#18 Estem en un moment clau de la història, Clar i Català, 15/01/2014 - 11:01

Ningú que es digui socialista pot negar el dret a decidir a la societat, igual que ningú que es digui demòcrata pot negar que el poble sigui consultat i voti en referèndum.