Publicitat
Política · 9 de Gener de 2009. 20:05h.

El PSC demana "aturar la massacre a Gaza"

Els socialistes donen suport a la manifestació d'aquest dissabte

El PSC demana "aturar la massacre a Gaza"

Imatge d'arxiu d'Àlex Hino, secretari de la Comunitat Palestina de Catalunya, davant una pancarta en la que es demana el boicot a Israel

La comisió executiva del PSC ha donat suport a la manifestació "Aturem la massacre a Gaza" d'aquest dissabte a Barcelona, per demanar el cessament del conflicte. Diversos membres de la comissió executiva dels socialistes catalans participaran en la marxa, segons un comunicat del PSC. La marxa s´iniciarà a les 17 hores a la Plaça Universitat de Barcelona, i la delegació dels socialistes catalans estarà formada, entre d´altres, per la secretària de política internacional i europea del partit, Maria Badia; el secretari de relacions institucionals i ciutadanes i portaveu adjunt del grup Socialistes-CpC, Joan Ferran; la secretària de salut del PSC i portaveu adjunta del grup Socialistes-CpC, Carme Figueras, i el portaveu adjunt del grup parlamentari Socialistes-CpC, David Pérez.

Així mateix, el coordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles, i la portaveu de la formació i també diputada, Mercè Civit, encapçalaran la delegació d’EUiA que participarà a la manifestació

Recentment, Esquerra va reclamar al govern espanyol un pronunciament "clar i rotund" de condemna dels atacs sobre la franja de Gaza, i que l’estat espanyol exigeixi a Israel que posi fi a la violència. ERC demanarà la compareixença urgent del ministre d’Exteriors, Miguel Ángel Moratinos, al Congrés dels Diputats perquè expliqui quina és la postura del govern espanyol davant la situació que es viu al Pròxim Orient.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 josepxicot, barcelona, 10/01/2009 - 22:49

El que han de demanar els "pijos" del PSC
es que acabi l´atur a casa nostra,que el
tripartir agafi el brau per las banyes,la res
ta ès fer volar coloms,les" manis queden
molt bè.però,no fan bullir l´olla del catalans.

#23 Miquel, Vic, 10/01/2009 - 14:06

L'entrada dels jueus a Gaza afavoreix la muticulturitat de la Franja. Igual queel han propiciat els socialites a Barcelona.

#22 RASCA, CASTELLDEFELS-ESPAÑA, 10/01/2009 - 13:56

PARA Janet (Valls) CUANTOS TERRORISTAS DE terra lliure SE AFILIARON A ERC Y POR LO QUE VEO NO LES VA NADA MAL

ESTADO DE israel = ESTADO TERRORISTA

FREDOM FOR PALESTINA

#21 david, bcn, 10/01/2009 - 13:33

es podrien anar tot el PSC a viue a gaza i enstreuriem un pes de sobre !!!!!vinga a fe d'escut humans de HAMAS.Quina obsesió te aquesta gent en defensar terroristes???

#20 Manel Ferran, Barcelona, 10/01/2009 - 13:29

Voleu veure qui són, i quines propostes tenen per Europa els amics del PSc-ERc(aganera) i els Comunistes d'Armani? Mireu aquesta entrada:
http://www.memritv.org/video.html