Publicitat
Política · 14 de Juny de 2009. 11:18h.

El PSC demana perdó als abstencionistes

"Perquè no vam aconseguir motivar-te o no et vam saber convèncer"

El PSC demana perdó als abstencionistes

Anunci del PSC

El Partit Socialista de Catalunya demana "perdó" als electors que no van anar a votar mitjançant un anunci a La Vanguardia. En la publicitat, el PSC explica que "si no vas anar a votar, volem demanar-te perdó. Perquè no vam aconseguir motivar-te o bé no et vam saber convèncer com en anteriors ocasions. Volem que sàpigues que ens sap molt de greu que les nostres propostes no t'hagin arribat o no t'hagin convençut, i encara ens sap més greu no haver aconseguit enfortir el sentiment de ciutadania europea avui més necessari que mai. Per això ens comprometem a seguir treballant de valent. I ho farem de l'única manera que sabem: amb fet, defensant un projecte basat en els valors de llibertat, igualtat i solidaritat, un projecte digne de la teva confiança".

D'altra banda, en la propaganda, també donen les "gràcies" a la gent que va anar a votar perquè "vas exercir el teu dret de ciutadà, votant al PSC, d'altres opcions o en blanc. Gràcies especialment a tu, que ens has donat la teva confiança i has fet possible que tornem a ser la primera força política catalana. Això ens fa sentir una responsabilitat enorme i no volem fallar-te".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 lecter, sa, 15/06/2009 - 13:24

i que esperàveu dels killos del baix llobregat??? si a CAT expulséssim tota la xarnegada que hi ha a la perifèria, els sociates no treurien ni un vot

#24 Joan, Blanes, 15/06/2009 - 09:27

Sou patètics, sociates.

#23 Antoni, Barcelona, 15/06/2009 - 08:51

Que demani perdó per les mentides i incompliments de Zapatero. Que demani perdó per haver ensorrat el país com ha fet amb els 2 tripartits.
Estem farts dels socialistes!

#22 Laia, BCN, 15/06/2009 - 01:17

Ni m'heu motivat mai, ni mai em convencereu. I de demanar perdó, podeu fer-ho a Catalunya per la vostra traició que ja dura més de trenta anys. Ella potser us podrà perdonar. Jo no.

#21 Alcampelló, Barcelona, 14/06/2009 - 22:24

Me parece que a los abstencionistas les va a importar poco que el PSC les pida perdón y se van a abstener de perdonarlo.Mejor sería que pidieran disculpas a Berlusconi y Bush por poner sus caras por todas partes.Y retocadas para que parecieran más malos.