Publicitat
Política · 1 de Novembre de 2012. 19:16h.

El PSC demana "responsabilitats" pels 270.000 euros del vídeo

"Amb aquests diners es podrien donar moltes PIRMI, podrien treballar molts mestres que han deixat de fer-ho"

El PSC demana "responsabilitats" pels 270.000 euros del vídeo

Candidats del PSC, en la fotografia oficial

El candidat del PSC, Pere Navarro, ha assenyalat, sobre la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) de retirar la campanya institucional de la Generalitat que "hem de demanar responsabilitats".

"Amb aquests 270.000 euros es podrien donar moltes PIRMI, podrien treballar molts mestres que han deixat de fer-ho, i podrien fer-se moltes polítiques socials i de reactivació econòmica", ha remarcat.

"El Govern el que ha de fer és assumir els seus errors i assumir les seves responsabilitats", ha insistit el primer secretari del PSC durant l'acte de la fotografia oficial de la candidatura d'aquest partit al Pont del Potosí de Santa Coloma de Gramenet.

Navarro ha assenyalat que "Catalunya i Espanya han de conviure, han de compartir projecte”. “Per això davant d’aquesta radicalitat, davant les propostes que ens volen portar a una independència per no sabem quins camins i davant els que aposten per la recentralització de l’Estat i per tornar a l’Espanya dels 70, la nostra aposta federal és la que garanteix que puguem compartir un projecte, i que sigui un projecte compartit amb Europa”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental , 02/11/2012 - 06:17

Te molta Gracia que demanin Responsabilitat un Partit politic que duran 7 Anys de TRIPARTIT no ban pas aplicar els Lo que ara demanan faixin altres UN MILLON DE EUROS Malgastados per Carod Rovira en una LANZA al Ecuador EL P.S.C. ba malgasta molts diners Públics calleu

#5 pepe, andorra, 01/11/2012 - 21:37

Los sociatas no se enteran. La JEC ha dicho "que no se puede fomentar la participacion", no ha dicho nada del video.Que se preocupe el Navarro de la Chacon, que si no consigue hacerle la cama a Rubalcaba, se la hara a el. Pere, eres el candidato invisible.

#4 kiko, bcn, 01/11/2012 - 21:13

Buffffffffffff, que es això comparat amb l´ensarronada general que heu practicat els zapaterus durant 8 anys?quina barra, amb lo que heu despilfarrat vosaltres...

#3 CARLOS, BCN, 01/11/2012 - 21:02

Home, hi ha mil mil.lions de llocs millors que gastar-los que en el PIRMI, no sigui pas que algún pobre moro no rebi calers per no fer res...

#2 Milagros, Reus, 01/11/2012 - 20:01

Quant es van gastar en la campanya anterior el trispartit?. Suposso que el PSC, ERC i ICV s'haurien de fer responsables del deficit que van deixar a la Generalitat, per les mateixes raons.