Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2018. 14:06h.

El PSC denuncia la politització dels Mossos

"No són la policia dels CDR, ni la policia pels CDR, són la policia del poble de Catalunya"

El PSC denuncia la politització dels Mossos

Carles Castillo

El diputat del PSC-Units Carles Castillo ha denunciat la politització dels Mossos d'Esquadra per part dels seus comandaments polítics i ha advertit el conseller de l'Interior, Miquel Buch, que s'"estan carregant" el cos de la policia de la Generalitat "a força de jugar políticament amb la seva gestió". "No són la policia dels CDR, ni la policia pels CDR, són la policia del poble de Catalunya, de tots i de totes", ha reinvindicat.

Castillo ha assegurat que en els operatius de l'1 d'octubre d'aquest any va haver-hi manca de previsió i ha acusat Torra d'animar els CDR a pressionar: "Vostès els alimenten i després els Mossos han de córrer pertot arreu, i amb material caducat i malmès".

"M'emporto els patrullers cap al Parlament, que aguantin les posicions, perquè sinó, igual passo la vergonya que entrin a la seu de la sobirania catalana. Estem a nivell 4 sobre 5 d'alerta antiterrorista: no veu que no és de rebut, tot això, conseller? No veu que no poden més? No veu que necessiten suport davant dels atacs que reben? Fins quan, senyor conseller?", ha reclamat.

Buch ha assegurat que els Mossos no actuen com una policia política i ha reivindicat que "les dades demostren la gran confiança de la societat en els Mossos, encara que alguns pretenen veure-la com una policia política i no democràtica". El conseller ha reiterat el seu suport als agents i ha deixat la valoració dels operatius del 29 de setembre i l'1 d'octubre per a la compareixença que farà al Parlament.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Eduardo González Palomar, Manlleu, 10/10/2018 - 17:45

Y qué decir de esas policías locales y los mossos d’esquadra que rinden pleitesía a los tiranos independentistas pero que no mueven un dedo ante esas escuelas en Cataluña cuyos muros podrían pasar por verdaderos paredones (14 fotos):
https://www.flickr.com/photos/100929805@N07/albums/72157684802129733

#3 Tabarnés puro, Barcino, 10/10/2018 - 15:04

Muy bien, pero qué manía con adoptar el lenguaje secenacionalista: ¿por qué dicen "la policía del poble de Catalunya" y no simplemente "la policía dels ciutadans de Catalunya??

#2 pepe, andorra, 10/10/2018 - 14:23

la respuesta del consejero de interior demuestra el grado sumo de cinimos e hipocresia q gasta el separatismo. No es q pretendamos verla, es q a pesar de no pretenderlo, es lo q se ve, pq el señor consejero debe pensar q le creo a el antes q a mis ojos mentirosos.

#1 Marti, Barcelona, 10/10/2018 - 14:19

Encara hi ha pendent la investigació, que els sediciosos van aturar, referent a l'espionatge dels MoSSos als politics de l'oposició, i ells saben que en el moment que es destapi tot aquesta manipulació quedarà confirmat que han utilitzat el cos per polititzarlo al seu servei. La solució es disoldre i que torni la PNacional i la GCivil, unics!