Publicitat
Política · 3 de Maig de 2018. 20:17h.

El PSC denuncia que "al Parlament no es pot parlar de tot"

Eva Granados recorda el veto a la comissió d'espionatge

El PSC denuncia que "al Parlament no es pot parlar de tot"

Eva Granados

La portaveu dels socialistes catalans, Eva Granados, ha retret a la diputada de JxCat Aurora Madaula el veto de Junts per Catalunya, Esquerra i la CUP a la proposta de la resta de grups polítics al Parlament que pretenia crear una comissió d'investigació sobre el suposat espionatge dels Mossos d'Esquadra a periodistes i polítics.

"Senyora Madaula, al Parlament es pot parlar de tot? Avui no hem pogut parlar de la Comissió d'espionatge. No es pot parlar de tot. A vegades vostès decideixen que hi ha coses que no es poden parlar" ha afirmat Granados, provocant els aplaudiments d'una part de la Cambra. 

JxCat, ERC i la CUP han fet valer aquest dijous la majoria parlamentària per retirar de l'ordre del dia de la sessió plenària una proposta de la resta de grups parlamentaris per crear una comissió d'investigació sobre si hi va haver espionatge a periodistes i polítics per part dels Mossos d'Esquadra.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 04/05/2018 - 13:18

Los que cuelgan en su balcón la silueta con la boca tapada son los que ahora "novolenbutà", los que coartan la libertad de expresión, rechazan las comisiones de investigación y entierran la verdad.
Deberían cambiar sus carteles por "Love hypocrisy!"

#4 Sebastià, Barcelona, 04/05/2018 - 10:20

Estan frustrats de ràbia i d'impotència perquè es va descobrint l'estafa que ha suposat tot aquest desgavell que han protagonitzat els sediciosos. El mal que han fet és enorme i els avergonyeix haver d'acceptar les malifetes que van portar a terme. Sort que els cabdills estan empresonats i ara toca caçar els fugitius i aplicar mà dura a tots.

#3 Barretina a rosca, Black hole, 03/05/2018 - 21:50

Solo se puede hablar de todo lo que salga del arco iris a los indepes, !estos democrátas de alto nivel!.

#2 M. Pilar, Barcelona, 03/05/2018 - 20:55

Al Parlament es pot parlar de tot, de tot el que es refereix a la independència. Eva no ho tenia ben entès!