Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2008. 14:53h.

El PSC diferencia Estatut i finançament

"Una cosa és el que diu l'Estatut i l'altra és el finançament"

El PSC diferencia Estatut i finançament

Zaragoza, amb Montilla

El secretari d´organització i finances del PSC, José Zaragoza, ha diferenciat Estatut i finançament. Zaragoza s´ha referit a la resolució aprovada pel tripartit i CiU al Parlament, i a les diferents interpretacions que es donen del text des de totes dues bandes: “Hi ha una part, la del Govern de la Generalitat, que ho explica tot amb molta claredat, que és aconseguir el millor acord per Catalunya, i entenem que CiU en aquest procés està amb recel”.

Segons Zaragoza això es produeix perquè, a diferència del succeït en la negociació del 2001, “ara el Govern sí que ha comptat amb el principal partit de l´oposició per arribar a un acord”, i que això “els incomoda”.

En una entrevista a Com Ràdio, el secretari d´Organització dels socialistes catalans ha considerat que “el conseller Castells va explicar molt clarament que una cosa és el que diu l´Estatut sobre la cistella d´impostos i una altre és el model de finançament complet”, i ha afegit que “ara el que volem és rectificar l´error del senyor Mas al 2001, que va negociar malament l´actual sistema”.

Zaragoza ha explicat que “CiU sembla que l´únic que vol és posar pegues”, i que cada cop que s´arriba a un acord “sempre donen la imatge i envien el missatge de que la unitat aconseguida és només fotogràfica”. José Zaragoza també ha dit que els fruits d´aquests primers acords en matèria de finançament “ja s´estan començant a notar als pressupostos generals de l´any que ve gràcies a la disposició addicional tercera” .

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Bea, Rubí, 03/10/2008 - 17:59

Finalitzo l'article: clausula negociada pel Sr.Artur Mas.