Publicitat
Política · 5 de Març de 2012. 19:17h.

El PSC diu ara que no s'ha d'esperar "ni un dia més per gestionar El Prat”

"És evident que el PP no es creu la descentralització de les infraestructures estratègiques", ha afirmat Vallès

El PSC diu ara que no s'ha d'esperar "ni un dia més per gestionar El Prat”

Francesc Vallès, en una imatge d'arxiu

El coordinador dels diputats i senadors del PSC, Francesc Vallès, ha lamentat que els representants de l’anomenat GTi4 –integrat per la Cambra de Comerç, Foment del Treball, el Cercle d'Economia i el RACC- hagin demanat a la ministra de Foment, Ana Pastor, una reforma del sistema aeroportuari espanyol en un termini d’un any.

"La reforma del sistema, la gestió individualitzada del Prat i la participació determinant de la Generalitat ja havien estat acordades i aprovades", ha dit Vallès abans d'advertir al Govern que "Catalunya no pot esperar ni un dia més per obtenir de manera definitiva la gestió del nostre aeroport".

"No podem entendre que ara s’avinguin a la pròrroga d'un any per gestionar una infraestructura tan important per al nostre desenvolupament econòmic i per la creació de llocs de treball com l'aeroport del Prat", ha dit el diputat, "per acabar aconseguint un acord que nosaltres ja havíem assolit amb esforç i treball".

"És evident que el PP no es creu la descentralització de les infraestructures estratègiques", ha constatat Vallès, "i que aquest va ser el motiu que el va portar a aturar el model aprovat per l’anterior govern". És per això que "demanarem explicacions sobre els compromisos assumits per la ministra sobre El Prat i els accessos ferroviaris a Barcelona i Tarragona", ha explicat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon, Barcelona, 05/03/2012 - 22:03

No res, que el Fomento del Trabajo Nacional de CiU deu haver psucat pa amb tomàquet amb milions d'empresaris esquerranosos... però veiam, si fins i tot el Jaimito Roures, que figura que era (què era, exactament?) va treure els 5 milions apostats a Spañair directament de les (nostres) fundaCiUns.

#4.1 sempre igual, Barcelona, 05/03/2012 - 23:07

mira que ets previsible, ja et poden presentar titulars evidents ara que el PSOE es a l'opsicio predica el que no ha fet i ha impedit durant 8 anys. En canvi tu seguint aquesta absurda consigna tot ho encamines cap al teu odi cap a CIU, se t'h de reconeixer que no sorprens

#4.2 Terraxa, Terrassa, 05/03/2012 - 23:23

7 anys de Tripartit i PSOE = 50 aeroports AVE's descontrolat bombolla immobiliària = superdeute, superdèficit i SuperRamon.
I per postres, de nou PP a Madrid i CiU aquí.
Sempre igual, deixa'l estar, l'odi és un sentiment superior a la seva capacitat.
És pur sectarisme.

#3 Faithless, Barcelona, 05/03/2012 - 20:30

I per què no dèieu el mateix quan governava el PSOE, eh falsaris? I què votaríeu si la cosa arriba al Congrès? Faríei seguidisme del vostres germans grans del PSOE o votaríeu a favor de Catalunya?

#1 -emilio, a, 05/03/2012 - 19:43

los aeropuertos de Italia son una porqueria. El de Turin parece una estacion de autobuses. El de Milan no tiene mas conexiones que ElPrat. El de Roma se cae de viejo. En fin, nada que envidiarles, y allí estan gestionados por las Camaras de comercio de cada ciudad y los gobiernos regionales.

#1.1 Terraxa, Terrassa, 05/03/2012 - 23:25

Mira que en saps de dir bestieses. El sistema aeroportuari espanyol és un monument al malbaratament i la ineficiència. Tenim 50 aeroports, Alemanya 28.
Això sí, una ineptitud ben centralitzada.
Paga-ho tu ja que taaaaaaaaaan t'agrada.
Segur que Aena et dóna el seu nº de compte.